Punt TIC

Setmanari Punt TIC
31 de maig - núm. 843

 
 
L`Agència de Ciberseguretat de Catalunya publica dos vídeos sobre tendències de ciberseguretat actuals
 
Noves tendències en ciberseguretat
 

L’Agència de Ciberseguretat de Catalunya publica dos vídeos sobre tendències de ciberseguretat actuals. En només dos minuts, el primer vídeo parla sobre com realitzar unes videoconferències cibersegures en l’entorn professional i domèstic, i el segon, sobre el gran impacte digital de la covid-19.

 
 
Imatge de la nova maqueta Punt TIC
 
Així és la nova maqueta Punt TIC
 

La nova maqueta de Punt TIC forma part d'una de les accions i actualitzacions del programari i maquinari dels Punts TIC. L'any 2018 es va fer una actualització a 149 punts TIC i 130 Òmnia de la Xarxa. Mònica Acebo i Francesc Rambla, de la Secretaria de Polítiques Digitals, que ens expliquen en què consisteix.

 
 
Banner del SmartCatalonia Challenge 2021
 
9a edició de l'SmartCatalonia Challenge
 

L'SmartCatalonia Challenge és un concurs d'innovació tecnològica promogut pel Departament de Polítiques Digitals amb la Direcció General de Transports i Mobilitat. Fins al 23 de juliol està obert la convocatòria. Els i les participants podran presentar diferents solucions a cinc reptes.

 
 
 
 
LA XARXA
 

La gent gran es forma amb les TIC

Cursos en línia per a majors de 60 anys a les Biblioteques de Barcelona

Biblioteques de Barcelona publica nous cursos en línia de curta durada per a persones a partir de 60 anys per a descobrir, conèixer i aprendre a utilitzar les eines digitals. Inscripcions obertes. Curs d’autoformació sobre dones TIC

Curs d’autoformació en línia sobre dones TIC

En el curs d'autoformació sobre donesTIC aprendràs dades sobre els esterotips de gènere a la ciència i la tecnologia, recursos i activitats per aplicar al teu punt. Pots guanyar una insignia i aconseguir un certificat! T'apuntes? 
 
NOTÍCIES
 

Jornada: Democratitzar la Ciutat Digital: passat, present i futur

Canòdrom - Ateneu d'Innovació Digital i Democràtica organitza una jornada per a democratitzar la ciutat digital

El divendres 4 de juny, Canòdrom - Ateneu d'Innovació Digital i Democràtica organitza una jornada amb taules rodones sobre democràcia, comuns digitals i polítiques públiques. Les inscripcions estan obertes.

 

WIA-E Barcelona

WIA-E Barcelona dona visibilitat a les dones al sector espacial

Donar visibilitat a les dones que treballen en el sector aeroespacial per a inspirar a les nenes i joves és el que proposa Women in Aerospace Europe (WIA), una iniciativa que compta amb grups a Barcelona, Madrid o Roma i que vol atreure a les noves generacions a les carreres científiques. 

 
 
 
AGENDA
 
 
XII Mostra Sonora i Visual
Del 7 al 13 de juny [+info]
Jornada: Intel·ligència Artificial i DDHH en línia
10/06/2021 de 09:00 a 14:00 hores [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC