Punt TIC

Setmanari Punt TIC
19 d'abril - núm. 837

 
 
Ciberseguretat a la Xarxa Punt TIC
 
Parlem de ciberseguretat a la Xarxa
 

Com treballen els Punt TIC la ciberseguretat? Quines eines tenim a l'abast? En aquest nou vídeo, parlem amb la Silvia Hernández del PT Òmnia Servei Solidari, l'Ester Collado del PT Òmnia La Seu i en Tomàs Moré del Programa Internet Segura. Dona un cop d'ull!

 
 
22 d`abril STEAM a la Xarxa Punt TIC
 
Campanya 22 d'abril Les STEAM a la Xarxa Punt TIC
 

El Dia Internacional de les Noies en les TIC se celebra enguany el 22 d'abril i des de la Xarxa Punt TIC impulsem una campanya a Twitter i Instagram per motivar les joves a triar carreres tecnològiques. Suma't i envia missatges encoratjadors a les noies!

 
 
Xerrada sobre gamificació, videojocs i gènere
 
Xerrada sobre gamificació, videojocs i gènere
 

El dijous 22 d'abril organitzem una xerrada en línia a les 12p.m al nostre canal de YouTube amb Natàlia Pujades, cofundadora de Scratch School i Belen del Tovar, educadora TIC i membre de Femdevs i Girls Make Games. En directe a través del Youtube!

 
 
 
 
LA XARXA
 

El punt TIC Sant Feliu participa al Barcelona Digital Talent

El punt TIC Sant Feliu participa en el Barcelona Digital Talent

Francisco Sánchez i l'Edgar Martíndos dinamitzadors del punt TIC Sant Feliu, han assistit a una formació de formadors impartida pel Barcelona Digital Talent adreçada als Punt TIC que estiguin interessats a generar nou talent digital i treballar com a agents del territori.Imatge Valkiria In Tech

Valkiria InTech parla dels ajuts per a dones TIC

Valkiria InTech organitza un esdeveniment per fer més divers i inclusi l’entorn del talent en les organitzacions. El dimarts 20 d'abril parlaran, entre d'altres, de la línia d'ajuts per a l'emprenedoria femenina del Departament de Polítiques Digitals. 
 
NOTÍCIES
 

Mileva Marić

Qui va ser la Mileva Marić?

Inspiring Girls ens descobreix alguns fets sobre la vida de la científica Mileva Marić per ajudar a crear consciència de la seva important contribució al treball d'Einstein i ens anima a participar en una campanya. Vols saber més?

 

Convocatòria internacional `Bretxa digital i desigualtats: històries per al canvi`

Participeu en el concurs de fotos sobre bretxa digital i desigualtats

La convocatòria internacional 'Bretxa digital i desigualtats: històries per al canvi', impulsada per Digital Future Society, vol recopilar obres visuals i històries fins al 21 de maig que ajudin a conscienciar i a inspirar accions de canvi. T'animes a participar des del teu Punt TIC? Les peces guanyadores s'exposaran al MWC Barcelona 2021.

 
 
 
AGENDA
 
 
Jornada Itscool, És l'hora de triar TIC!
22 d'abril [+info]
Curs d'informàtica i cultura local per a dones migrades i refugiades
Del 26 d'abril al 30 de maig [+info]
XIII Jornades de programació i robòtica educatives
29 de maig [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC