Punt TIC

Setmanari Punt TIC
01 de març - núm. 830

 
 
L`impacte de la Xarxa Punt TIC el 2020
 
Quin ha estat l'impacte de la Xarxa Punt TIC el 2020?
 

El 2020 ha estat un any marcat per la pandèmia de la COVID-19. Malgrat això, els 541 punts que formen part de la Xarxa Punt TIC han continuat amb força adaptat les seves activitats. Et mostrem un petit resum en vídeo.

 
 
Imatge del projecte Ecosistema Ciutadà pels Drets Digitals
 
Recollida d’iniciatives ciutadanes en defensa dels drets digitals
 

L'Ajuntament de BarcelonaXnet i el Grup Ciutadà sobre Polítiques Digitals llancen una crida per recollir iniciatives que treballin per la defensa dels drets digitals. Convocatòria oberta fins al 21/03/21.

 
 
 Trobada virtual projectes #ConectemosYa​ i Labdoo.org
 
Vídeo trobada virtual #ConectemosYa​ i Labdoo.org
 

El 27/02 vam parlar sobre educació, bretxa digital i connectivitat amb Judit Batayé i Trini de Frutos dels projectes #ConnectemJA​ i Elena Parpal, cofundadora del projecte Labdoo.org. Mira el vídeo.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Imatge del programa #JovesInTech

Vols oferir formació extraescolar en l'àmbit TIC al programa #JovesInTech?

La Fundación Esplai cerca persones voluntàries majors d’edat residents al Barcelonès o al Baix Llobregat per tal d’oferir formació extraescolar en l’àmbit TIC a joves majors de 14 anys d’origen migrant i les seves famílies durant el primer semestre del 2021.Equips de Lleida a la semifinal mundial de Technovation Girls 2020

Noves dates per a persones mentores de la Technovation Girls Catalonia

L'Associació Espiral Educació Tecnologia i la Technovation Girls CAT organitzen el mes de març sessions d'orientació a persones mentores per a resoldre dubtes i compartir experiències per a desenvolupar el projecte de Technovation Girls.  
 
NOTÍCIES
 

Infants asseguts a l`aula

mSchools treballa els reptes de l'educació amb un cicle de webinars

El novembre de 2020, mSchools va començar el cicle #mSchoolswebinars "Desdibuixant les parets de l'aula" amb quatre sessions per tractar els reptes actuals de les escoles en l'àmbit digital. El 10 de març tindrà lloc la darrera sessió.

 

El 18% de les dones majors de 15 anys a l`UE han patit episodis greus de violència digital.

Neix una organització per a protegir els drets digitals de les dones

Women’s Digital Rights Tech Institute (WDR) és una nova organització que aposta per una vida lliure, segura i pròpia per a totes les dones en l'entorn digital.

 
 
 
AGENDA
 
 
Forma't online amb el Cibernàrium!
Del 16 de febrer al 31 de desembre [+info]
Exposició: "Mart: El mirall vermell"
Del 25 de febrer al 11 de juliol [+info]
Curs: "Eines per a Videomapping: Micromapping i Mapping arquitectònic"
Del 10 al 12 de març [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC