Punt TIC

Setmanari Punt TIC
18 de gener - núm. 824

 
 
Trobada virtual innovació social digital
 
Per fer innovació social digital, què ha de fer un Punt TIC?
 

La innovació social digital és un camí per a fer front als reptes que planteja la nostra societat. Per això, el divendres 22/01 a les 10h parlarem amb Albert Pujol del Punt TIC CoEbreLAB sobre què ha de tenir en compte un Punt TIC a l'hora de dissenyar projectes d'innovació social digital. Realitzar la inscripció a través de oficina.tecnica@punttic.cat o Mattermost.

 
 
Focus group STEAMonEdu
 
Focus group sobre la comunitat educativa STEAMOnEdu
 

Colectic, soci del projecte Erasmus + KA3 "STEAMonEdu", organitza un focus grup de disseny participatiu "El nou marc educatiu STEAMonEdu", que se celebrarà en línia el dimarts 19/01/21. El projecte STEAMonEdu té com a objectiu augmentar l’adopció i l’impacte de l’educació STE(A)M invertint en la comunitat i en el desenvolupament professional de les persones educadores. 

 
 
La Technovation Girls Catalonia necessita persones mentores
 
La Technovation Girls busca persones mentores
 

Has pensat en obrir les portes de les joves al món de la tecnologia i l'emprenedoria inspirant i guiant el procés d'aprenentatge d'un grup de noies entre 10-18 anys? La Technovation Girls Catalonia necessita persones mentores. La propera sessió d'orientació és el dijous 21/01 a les 18h.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Sessions de la JdIS 2020 YouTube

Recupera les sessions de la JdIS 2020!

Us vau perdre la #JdIS 2020? Al nostre canal de Youtube trobareu tots els vídeos de les sessions obertes: Xerrada inaugural: Com ha afectat a les nostres vides la revolució digital?, Laboratoris de Ciutadania Digital, Dones TIC, SteamOnEdu. Coneix-los!Experiències i estratègies d`inclusió digital a la Xarxa Òmnia

Experiències i estratègies d'inclusió digital a la Xarxa Òmnia

Durant la Jornada Òmnia es van recollir diferents reflexions, metodologies i propostes sobre com la Xarxa Òmnia i els seus punts treballen per erradicar la bretxa digital. Ens fa arribar un breu resum sobre les aportacions realitzades durant la jornada. 
 
NOTÍCIES
 

II Congrés de Competències Digitals

2a. edició del Congrés de Competències Digitals

La 2a edició del Congrés de Competències Digitals: ‘Ciutadania digital en temps de pandèmia’ debatrà els marcs de referència de les competències digitals, la bretxa digital i desigualtats, el benestar i la seguretat digital. El 24/03 en format virtual. Inscripcions gratuïtes.

 

Cibernàrium

Formació tecnològica on line per a tothom a Cibernàrium

Cibernàrium, el servei de divulgació tecnològica de Barcelona Activa (Ajuntament de Barcelona) ofereix un ampli programa de formacions on line totalment gratuïtes i disponibles per a tothom. Més de 100 activitats d’autoformació que combinen  i material formatiu per millorar i ampliar les teves competències TIC, i amb un certificat d’aprofitament final.

 

La Nit 2021

Oberta la convocatòria per als Premis de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica 2021

La 26a edició de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, organitzada per Telecos.cat i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya ja està oberta. La gala de lliurament se celebrarà a l’Auditori de Barcelona el 16 de juny de 2021.

 
 
 
AGENDA
 
 
Seminaris Blockchain
Del 18 de gener al 12 de febrer [+info]
Tallers d'hivern en línia a l'Òmnia Blanes
Del 20 de gener al 31 de març [+info]
38a trobada ScratchEd Meetup Barcelona
23 de gener [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC