Punt TIC

Setmanari Punt TIC
16 de novembre - núm. 817

 
 
Jornada de dinamització de la Internet Social 2020
 
JdIs 2020: preparem la xarxa per a nous reptes!
 

Sota el lema 'El paper de la tecnologia i els Punt TIC en situació de pandèmia' la Jornada de Dinamització de la Internet Social 2020 se celebrarà del 9-18 de desembre en format virtual. Reserva't les dates!

 
 
Nou curs d`autoformació sobre dones i tecnologia
 
Nou curs d'autoformació sobre dones i tecnologia
 

El 19 de novembre se celebra el Dia Internacional de la Dona Emprenedora i hem engegat el curs d'autoformació sobre dones i tecnologia, perquè treballis al teu punt les TIC amb perspectiva de gènere

 
 
Jornada Òmnia 2020
 
Inscriu-te a la Jornada Òmnia 2020
 

La trobada se celebrarà el 27 de novembre i abordarà la problemàtica i els reptes amb relació a la bretxa digital i les seves conseqüències socials. A més, servirà per a visibilitzar la tasca dels Punts Òmnia durant el confinament i el futur Marc estratègic

 
 
 
 
LA XARXA
 

Logo Mattermost

Treballem la JdIS al Mattermost de la Xarxa!

Dins la JdIS 2020 tindrem jornades territorials virtuals amb l'objectiu de conèixer la realitat TIC de cada territori. Ets dinamitzador/a TIC i encara no t'has registrat al Mattermost? Fes-ho aquí i afegeix-te al canal del teu territori.Pla de xoc contra la bretxa digital

Un pla de xoc contra la bretxa digital

El passat 10 de novembre, la Secretaria de Polítiques Digitals va participar a la 'Jornada: Pla de xoc contra la bretxa digital i per a la inclusió i capacitació de la ciutadania' dins l'Smart City Week. Consulta el contingut de la trobada. 
 
NOTÍCIES
 

Imatge de la infografia interactiva `Criptomonedes: termes clau`

Criptomonedes: termes clau

El TERMCAT i l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya publiquen la infografia interactiva Criptomonedes: termes clau, que presenta els agents i les activitats principals a l’entorn de les transaccions amb criptomonedes.

 

Desafío Aporta 2020

'Desafío Aporta 2020': dades i educació digital

Fins al 18 de novembre està oberta la convocatòria del 3er. 'Desafío Aporta 2020' que pretén captar noves oportunitats d'analitzar i utilitzar les dades en el desenvolupament de solucions en l'àmbit educatiu.

 

Ajuts TIC Girona

Ajuts TIC per a promoure iniciatives d'associacions tecnològiques a Girona

Fins al 24 de novembre, oberta la convocatòria dels Ajuts TIC per a finançar iniciatives d'associacions per la promoció de les tecnologies digitals i la visibilització del sector tecnològic a Girona. 

 
 
 
AGENDA
 
 
Decidim Fest 2020
Del 18 al 20 de novembre [+info]
Webinar “Digitalitza el teu negoci. Fes-lo cibersegur”
24 de novembre [+info]
Hackaton: Hacking for Humanity
Del 24 al 26 de novembre [+info]
Barcelona Digital Talent Day 2020
Del 3 al 10 de desembre [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC