Punt TIC

Setmanari Punt TIC
02 de novembre - núm. 815

 
 
4 podcast sobre educació i TICs
 
4 podcast sobre educació i TICs per aprendre
 

Hem seleccionat 4 podcasts sobre educació i tecnologia perquè puguis reflexionar i aprendre sobre experiències i recursos didàctics al costat d'altres professionals de l'educació i les TICs per a consolidar o ampliar els teus propis coneixements. 

 
 
Confinapp, el certificat autoresponsable per a la mobilitat ciutadana
 
Confinapp, el certificat autoresponsable per a la mobilitat ciutadana
 

El passat 23 de març, la Generalitat va posar a disposició de la ciutadania el servei Confinapp, un certificat autoresponsable en línia per a la mobilitat de la ciutadania durant la pandèmia del coronavirus. Ara torna a estar disponible.

 
 
Estat del mercat del talent digital a Barcelona (agost 2020)
 
Estat del mercat del talent digital a Barcelona
 

L'últim informe Digital talent Overview de la Barcelona Digital Talent ens diu que les ocupacions més demandades durant la Covid-19 van ser les digitalsMés de 77.000 professionals treballen en l'ecosistema (9.600 més que l'any passat).

 
 
 
 
LA XARXA
 

Informe `Les infraestructures digitals de les economies del comú` (Colectic/XES/Pam a Pam)

Quin és l'estat del mercat social tecnològic a Catalunya el 2020?

Colectic presenta l'informe 'Les infraestructures digitals de les economies del comú', una diagnosi de l'estat del mercat social tecnològic i de l'ús de les TIC per part de l'economia solidària a Catalunya el 2020Telegram Punt TIC

Segueixes el canal de Telegram de Punt TIC?

A la Xarxa Punt TIC volem estar connectats/des amb tu! Saps que pots rebre tota l'actualitat sobre tecnologia i innovació social digital directament al teu mòbil? Ja ens segueixes a Telegram? Aquí pots fer-ho. 
 
NOTÍCIES
 

2n Hackathon&CreativeLab

Promovent noves experiències turístiques a través de la gamificació

Fins al 15 de novembre es poden presentar propostes al 2n Hackathon&CreativeLab de MedGaims, un projecte de recerca i experimentació sobre gamificació i joc aplicats a les destinacions turístiques per millorar les experiències dels visitants.

 

Smart City Live 2020

Smart City Live 2020

La 10ena edició es farà en línia i treballarà al voltant de sis temes crucials per abordar els canvis crítics. Tindrà lloc del 17 al 18 de novembre.

 

Ajuts TIC Girona

Ajuts TIC per a promoure iniciatives d'associacions tecnològiques a Girona

Fins al 24 de novembre, oberta la convocatòria dels Ajuts TIC per a finançar iniciatives d'associacions per la promoció de les tecnologies digitals i la visibilització del sector tecnològic a Girona. 

 
 
 
AGENDA
 
 
Exposició virtual: 15 anys d'història del domini d'Internet .cat
Del 2 de novembre al 2 de març [+info]
Jornada 'Dades contra el feminicidi'
Del 5 al 24 de novembre [+info]
Webinar: 'Wifi, tauletes i Covid-19, combatre l'escletxa digital en l'educació'
11 de novembre [+info]
TecnoFESC 2020
Del 26 d'octubre al 18 de novembre [+info]
Decidim Fest 2020
Del 18 al 20 de novembre [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC