Punt TIC

Setmanari Punt TIC
19 d'octubre - núm. 812

 
 
Tomàs Moré, responsable de conscienciació del Programa Internet Segura de l`Agència de Ciberseguretat de Catalunya
 
El repte de la ciberseguretat
 

La ciberseguretat és cada vegada més important i davant el repte, el passat divendres 2 d'octubre vam compartir dubtes, propostes i campanyes. Mira el vídeo!

 
 
 
Com va la tornada al teu punt TIC?
 

Com va tornada al teu punt TIC? Aquest divendres 16/10 a les 10 h. volem parlar sobre la nova realitat i compartir estratègies TIC. Escriu a oficina.tecnica@punttic.cat

 
 
Imatge dels Premis DonaTIC
 
Segueix avui els Premis DonaTIC 2020!
 

La gala de lliurament es celebrarà a les 18.30h i podràs seguir-la en FibraCAT TV o en el YouTube del Departament de Polítiques Digitals i d'administració Pública.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Publica activitats al portal web Punt TIC

Publica la informació del teu Punt TIC al portal web

Cada setmana arribem a la teva bústia amb les novetats de la Xarxa Punt TIC i amb notícies destacades del sector. Volem que ens expliquis en primera persona quines activitats i propostes hi ha al teu Punt TIC. T'expliquem tots els passos per fer-ho.Logo ACTIC

Formació en competències TIC a l'Alta Ribagorça

El Punt TIC de l'Alta Ribagorça implementa l'acreditació ACTIC, un programa semestral de la Generalitat de Catalunya de formació en competències TIC. Les formacions començaran el 19 d'octubre. 
 
NOTÍCIES
 

Imatge del projecte Labdoo.org

Donant una segona vida als ordinadors

El projecte internacional Labdoo.org recopila material informàtic per a l'educació digital dels nens i nenes de països que ho necessiten.

 

Baròmetre CTecno 2020

El sector TIC, motor de l'economia catalana

CTecno publica els resultats del 12è. informe del Baròmetre del sector tecnològic a Catalunya 2020.

 

Coursera ofereix més de 4000 cursos i formacions

Ja tens el teu codi per formar-te amb Coursera?

El Govern de Catalunya, a través de la Secretaria de Polítiques Digitals, ha arribat a un acord amb la plataforma d'educació virtual Coursera per oferir un ampli catàleg formatiu en línia amb més de 4000 cursos gratuïts.

 

 
 
 
AGENDA
 
 
Congrés AI&Big Data
Del 14 al 15 d'octubre [+info]
Forma't en competències digitals a l'Alta Ribagorça amb l'ACTIC
Del 19 d'octubre al 5 de febrer, Aigüestortes, 12 Baixos El Pont de Suert Lleida [+info]
Stem Women Congress 2020
12 de novembre [+info]
Decidim Fest 2020
Del 18 al 20 de novembre [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC