Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Forma't en competències digitals a l'Alta Ribagorça amb l'ACTIC

Des del 19/10/2020 - 08:30
fins el 05/02/2021 - 15:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
ACTIC
ACTIC. Llicència: BY

El Telecentre de l'Alta Ribagorça engega la formació de competències digitals basades en el model d'acreditació ACTIC. Les formación seran en línia a través de la plataforma Moodle. 

El programa formatiu està format per un conjunt de temaris, qüestionaris i activitats que ajuden a assimilar les competències digitals que defineix el model d’acreditació que promou la Generalitat de Catalunya, amb possibilitat d’optar a l’obtenció dels nivells bàsic i mitjà d’acreditació ACTIC.

Durant el calendari de cada curs, els i les participants disposaran de suport en línia a través d'aquesta plataforma, i a més, hi ha la possibilitat de realitzar consultes de forma presencial amb cita prèvia. Per obtenir l'acreditació, és necessari presentar-se a les proves oficials d’un dels nivells complets del model d’acreditació ACTIC, que promou la Generalitat. 

Cal formalitzar la inscripció contactant amb el telecentre mitjançant correu electrònic (telecentre.ar@ccar.ddl.net) o al telèfon (973 69 12 64)

 

Detalls del curs

Data: 
dilluns, 19 octubre, 2020 - 08:30 a divendres, 5 febrer, 2021 - 15:00
Tipus de curs: 
virtual
Nivell del curs: 
intermig
Professor: 
Carles Roca
Número d'alumnes: 
10
Preu: 
10 € per competència i nivell, 40 € el nivell bàsic complert i 60€ el nivell mitjà complert.
Subvenció: 
50% de descompte per aturats, famílies nombroses i monoparentals, jubilats, estudiants i menors de 30 anys. Gratuïtat per a: Famílies amb ajuts socials (consultar condicions)
Manual del curs: 
Creat pel mateix dinamitzador del centre
Lloc:
Aigüestortes, 12 Baixos El Pont de Suert
Fitxers adjunts: