Punt TIC

Setmanari Punt TIC
02 de juny - núm. 798

 
 
Eines de dinamització TIC
 
VÍDEO | Eines TIC per dinamitzar activitats
 

Tutorials, webinars, cursos online, gimcanes virtuals...Compartim un vídeo sobre eines, consells i idees per dinamitzar activitats durant el confinament. Pren nota!

 
 
Trobada virtual: Aprenem en equip
 
Trobada virtual: Aprenem en equip!
 

Volem continuar aprenent en equip i compartir encerts i errors de la nostra activitat confinada. Ens trobarem divendres 5/06 a les 12 h. Esteu interessats/des? Escriviu-nos a oficina.tecnica@punttic.cat.

 
 
Nova convocatòria WIFI4EU
 
4a convocatòria WiFi4EU
 

Entre el 3 i 4 de juny nova convocatòria WIFI4EU, mitjançant la qual els espais públics puguin disposar de connexió Wi-Fi gratuïta de qualitat en ajuntaments d'Europa.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Exposició virtual “100 anys de ciència-ficció”

Exposició virtual: Els Cent anys de Sci-Fi

La Xarxa de Biblioteques Municipals impulsa l'exposició virtual “100 anys de ciència-ficció" per retre homenatge a Isaac Asimov i Ray Bradbury, referents de la ciència-ficció.Videotutorials sobre edició de vídeo amb ShotCut

Aprèn edició de vídeo amb ShotCut!

L'Òmnia Jis-Arrels inaugura nou canal de YouTube amb videotutorials formatius en línia. Amb el primer tutorial, ens enseyen edició de vídeo amb l'editor ShotCut. 
 
NOTÍCIES
 

ViquiPAU 2020

ViquiPAU 2020: coneixement lliure a la Universitat

Amical Wikimedia organitza el ViquiPAU 2020, un concurs per estudiar editant la Wikipèdia amb l'objectiu de millorar articles inclosos com avaluables en les proves d'accés a la universitat d'enguany. Estarà obert del 27 de maig al 10 de juliol.

 

STEM Women Awards 2020

STEM Women Awards 2020

La segona edició del Stem Women Congress se celebrarà el pròxim 13 de novembre a Barcelona. Entre les novetats d'enguany, destaquen els STEM Women Awards 2020.

 

Plataforma Datos contra el ruido

Big Data amb perspectiva de gènere

Datos contra el ruido és la plataforma de dades obertes creada per l'ONG Digital FEMS que recull visualitzacions sobre les violències masclistes a l'Estat Espanyol i la seva tipologia (de gènere, domèstica i sexual).

 

Bitbot Challenge 2020

El Bitbot Challenge 2020 vol més presència de noies TIC

El Departament de Polítiques Digitals amb la col·laboració de la Fundació i2CAT, llança una convocatòria adreçada als organitzadors de casals d’estiu tecnològics per promoure i augmentar la presència femenina en aquest àmbit.

 
 
 
AGENDA
 
 
Webinar: Posa en valor les teves competències digitals
2 de juny [+info]
Curs gratuït: Com combatre la desinformació i les notícies falses
Del 5 al 26 de juny [+info]
Webinars: Eines per a l'abordatge de les violències masclistes (ciberviolències)
10 de juny, Institut Català de les Dones [+info]
Curs de tècnica audiovisual aplicada a l’escena
Del 15 al 17 de juny [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC