Punt TIC

Setmanari Punt TIC
25 de maig - núm. 797

 
 
Moonhack 2017
 
Moonhack, l'esdeveniment dels infants i joves que programen
 

El repte Moonhack anima a infants i joves a unir-se per a programar el mateix projecte. Els Òmnia de Torrelles de Llobregat i Santa Coloma de Cervelló se sumen a aquest esdeveniment.

 
 
Cinc tallers d’orientació online dirigits a professionals sense experiència digital
 
Si tens dubtes sobre la teva carrera digital, forma't!
 

Els tallers són gratuïts i estan oberts a tota la ciutadania sense coneixements digitals. Apunta't aquí als de CRM & ERP consultant (27 de maig), Cloud (3 de juny) i Web Development (10 de juny).

 
 
Smart City Expo
 
Candidatures obertes a l'Smart City Expo World Congress
 

Smart City Expo World Congress (SCEWC) se celebrarà del 17 al 19 de novembre de 2020. La Generalitat de Catalunya posa a disposició de les empreses un espai que acollirà els projectes més innovadors.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Mapa iniciatives Punt TIC Catalunya

Formes part del Mapa #FemXarxaPuntTIC des de casa?

El teu punt TIC ha preparat alguna activitat virtual? Omple el formulari i i afegeix-la al Mapa #FemXarxaPuntTIC des de casa.Trobada dones TIC

Trencant l'escletxa digital de gènere

El 22 de maig dinamitzadors/es de la xarxa vam compartir idees i activitats per trencar l'escletxa digital de gènere, els recursos TIC que tenim a l'abast i cocrear nous reptes. 
 
NOTÍCIES
 

Women Tech Global Conference 2020

Women Tech Global Conference 2020

Women Tech Global Conference treballa l'apoderament de les dones en la tecnologia a través del lideratge, el creixement professional i el networking. Se celebrarà del 10 al 12 de juny de manera online.

 

Ràdio Decidim!

Neix 'Ràdio Decidim!'

'Ràdio Decidim!', és la ràdio comunitària del projecte Decidim que treballa entorn a la innovació i participació democràtica. Està impulsada per guifi.net / exo.cat

 
 
 
AGENDA
 
 
Webinar: Autoconsciència del biaix de gènere
26 de maig [+info]
Meetup: Eines de teletreball de fàcil implementació
27 de maig [+info]
Moonhack 2020 al Baix Llobregat
28 de maig, Punt Òmnia Santa Coloma de Cervelló [+info]
Curs de tècnica audiovisual aplicada a l’escena
Del 15 al 17 de juny [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC