Punt TIC

Setmanari Punt TIC
23 de març - núm. 788

 
 
Les propostes dels Punt TIC per seguir fomentant l’ús de les TIC
 
Comparteix les propostes del teu Punt TIC!
 

Consells, idees i activitats en línia per aprendre des de casa. Com ho viviu al teu Punt TIC? Comparteix-ho a les xarxes socials amb el HT #FemXarxaPuntTIC.

 
 
Una `app` per seguir l`evolució del coronavirus
 
Una 'app' per seguir l'evolució del coronavirus
 

L'aplicació STOP COVID19 CAT vol ajudar a les persones usuàries a controlar l'evolució dels símptomes i donar consells a seguir en cada situació.

 
 
Visera de protecció pel personal sanitari creada amb impressora 3D
 
La comunitat maker contra el coronavirus
 

La xarxa CoronavirusMakers.org, aplega més de 10.000 'makers' a tot l'estat que estan fabricant peces amb impressores 3D. Coneix els nodes de Catalunya.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Vols formar-te en sobirania tecnològica?

Vols formar-te en sobirania tecnològica 'Open-AE'?

Oferim a persones dinamitzadores i formadores digitals una formació en línia sobre sobirania tecnològica a través del CampusLab de Punt TIC dins del projecte ‘Open-AE’.  CampusLAB de Punt TIC

Cuida't i forma't gratuïtament amb Punt TIC

La formació ens ofereix un via per adaptar-nos al canvi. Ja has vist el nostre CampusLAB? Treballem per a que gaudeixis d'accions formacions gratuïtesRàdio comunitària OSR és una emissora participativa de barri de Badalona

Nova ràdio comunitària virtual a Badalona

Ràdio comunitària OSR és una emissora participativa de barri de Badalona per descobrir vivències de veïns/es amb cançons des de casa mitjançant les xarxes socials.Participants del `Projecte Veus` de l`Òmnia La Seu i el Taller Claror

Coneix el nou projecte audiovisual de l'Òmnia Seu

'Projecte Veus' és un projecte audiovisual de l'Omnia Seu i el Taller Claror que busca conèixer persones, llocs, tradicions i cultures diferents a la Seu d'Urgell. 
 
NOTÍCIES
 

Confinapp, el certificat autoresponsable per a la mobilitat ciutadana

Confinapp, el certificat autoresponsable per a la mobilitat ciutadana

El passat 23 de març, la Generalitat va posar a disposició de la ciutadania el servei Confinapp, un certificat autoresponsable en línia per a la mobilitat de la ciutadania durant la pandèmia del coronavirus. Ara torna a estar disponible.

 

Nou informe de la l’Agència de Ciberseguretat de Catalunyasobre les amenaces i recomanacions a seguir davant els ciberfraus i ciberdelictes relacionats amb l’expansió mundial de la COVID-19

Quines són les amenaces i recomanacions a seguir davant els ciberfraus relacionats amb la COVID-19?

L’Agència de Ciberseguretat de Catalunya ha publicat un informe on descriu les principals amenaces i recomanacions a seguir davant els ciberfraus i ciberdelictes relacionats amb l’expansió mundial de la malaltia COVID-19.

 

Eines TIC per a facilitar la nostra vida digital

Eines per a facilitar la nostra vida digital

Donada la situació excepcional que estem vivint amb la pandèmia del coronavirus i per tal de facilitar la integració de l'entorn digital en els processos de treball i vida diària, us presentem algunes eines infal·libles per ajudar a mantenir els fluxos i ritmes habituals. Preneu nota!

 
 
 
AGENDA
 
 
Forma't online amb el Cibernàrium!
Del 16 de febrer al 31 de desembre [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC