Punt TIC

Setmanari Punt TIC
13 de gener - núm. 777

 
 
Primer Congrés de Competències Digitals ACTIC 2019
 
VÍDEO | Congrés Competències Digitals ACTIC 2019
 

El 4 de desembre es va celebrar el 1er Congrés de Competències Digitals de l'ACTIC al Cibernàrium de Barcelona. T'expliquem en 2m les claus per a crear una societat apoderada digitalment

 
 
Primer Congrés de Competències Digitals ACTIC 2019
 
El 30 de gener, nova trobada Punt TIC a Tàrrega
 

El jueves 30 de gener, la Xarxa Punt TIC ens trobarem al gòTIC de Tàrrega a la capital de la comarca de l'Urgell, en una nova jornada territorial. Les inscripcions estan obertes. Véns?

 
 
Imatge per il·lustrar el recurs sobre eines de programació i electrònica educativa
 
5 eines de programació i electrònica educativa
 

La programació i l'electrònica cada cop té més presència a la nostra vida quotidiana. Et donem 5 eines de programari lliure per fer activitats de programació i electrònica al teu Punt TIC.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Imatge per a il·lustrar la notícia sobre les noves activitats trimestrals de l`Òmnia Servei Solidari

Nova programació TIC a l'Òmnia Servei Solidari

El Punt Òmnia Servei Solidari engega una nova programació d'activitats TIC per al primer trimestre del 2020.Dones TIC

Ampliem el repositori de recursos #DonesTIC

Vols contribuir a trencar l'escletxa digital de gènere? T'animem a impulsar activitats per engrescar les dones i les noies amb les TICPublica activitats al portal web Punt TIC

Publica la informació del teu Punt TIC al portal web

Explica'ns en primera persona quines activitats i propostes hi ha al teu Punt TIC. T'expliquem tots els passos per fer-ho.Taller de robòtica educativa a la Jornada Punt TIC i Presó 2019

Vols fer activitats de robòtica i programació educativa?

L'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC continua oferint el servei de préstec de kits de robòtica i programació. 
 
NOTÍCIES
 

SmartCatalonia Challenge 2019

Com seran els ports catalans del futur?

Amb l'objectiu de transformar el Port de Tarragona amb solucions innovadores, el dijous 30 de gener es celebrarà l’SmartCatalonia Challenge per a descobrir com seran els ports catalans del futur.

 

Imatge per difondre les sessions a les biblioteques de la Technovation 2020

La Technovation Girls 2020 a les Biblioteques de Barcelona

L'Associació Espiral Educació i Tecnologia realitza durant el gener sessions informatives a diferents biblioteques de Barcelona per a explicar la nova edició de la Technovation Girls Catalonia 2020.

 
 
 
AGENDA
 
 
Tallers a l’hivern al Convent de Sant Agustí
Del 7 de gener al 31 de març, Convent de Sant Agustí, Barcelona [+info]
[Save The Date] SmartCatalonia Congress
23 de gener, Espai Bital, L'Hospitalet de Llobregat [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC