Punt TIC

Setmanari Punt TIC
23 de desembre - núm. 776

 
 
Bon any 2020
 
La Xarxa Punt TIC us desitja un bon any 2020!
 

L'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC us desitgem bones festes! Compartim amb vosaltres alguns dels nostres #desitjosTIC per aquest 2020. Quins són els vostres?

 
 
Jornada territorial Punt TIC a Amposta, el 19 de desembre de 2020
 
Així va ser la trobada territorial a Amposta
 

El dijous 19 de desembre, persones dinamitzadores i altres agents de la Xarxa Punt TIC vam trobar-nos a Amposta en la darrera jornada territorial de l'any. Us expliquem com va anar.

 
 
Stem Women Congress 2019
 
VÍDEO | Stem Women Congress
 

El 15 de novembre es va celebrar a Barcelona l'Stem Women Congress, per impulsar un pla d'acció conjunt entre institucions i organitzacions STEM. Us deixem un resum en 2 minuts de la jornada!

 
 
 
 
LA XARXA
 

Xerrada formativa Bibot  Programació i Robòtica Punt Òmnia Sant Roc per Entitats d`inclusió

Una experiència de programació i robòtica a l'Òmnia Casal Cívic Sant Roc

El Punt Òmnia- TIC Sant Roc va impulsar divendres 13 de desembre una xerrada i taller formatiu pràctic de programació i robòtica a Badalona.Granollers, Vallés Oriental

La Biblioteca Roca Umbert, seu de la comunitat WordPress Granollers

La Biblioteca Roca Umbert ja forma part de la comunitat WordPress de Granollers i celebrarà trobades mensuals per a tothom que vulgui fer servir aquesta eina. 
 
NOTÍCIES
 

Imatge per il·lustrar el 7è. Campus Tecnològic del TecnoCampus

Campus tecnològic de Nadal al TecnoCampus

Del 27 de desembre al 3 de gener el TecnoCampus organitza per setè any consecutiu el Campus Tecnològic de Nadal de l'Xnergic per a joves d'entre 12 i 16 anys.

 

Imatge per il·lustrar la notícia sobre el `Nadal Tecnològic` de Sabadell

Un 'Nadal Tecnològic' a Sabadell

Del 2 al 3 de gener Sabadell acull la 3a. edició del 'Nadal Tecnològic', una mostra interactiva d’eines tecnològiques innovadores per conèixer la vessant innovadora de les entitats de l'entorn comarcal i metropolità.

 

Imatge per il·lustrar l`article sobre regals i propostes STEAM

10 propostes per a despertar les vocacions científiques amb infants i adolescents

És molt important fomentar la creativitat dels infants i adolescents per a que adquireixin habilitats científiques i competències STEAM mentre es diverteixen. Us donem 10 propostes de regals educatius i activitats per a promoure la ciència i la tecnologia a través del joc aquest Nadal.

 

Imatge del projecte WEMIN

El projecte WEMIN obre la seva plataforma d'aprenentatge

El projecte WEMIN per a l'empoderament de les dones migrades i refugiades obre la seva plataforma per oferir recursos i materials diversos generats durant dos anys en treball en diferents idiomes. El registre és gratuït.

 
 
 
AGENDA
 
 
Exposició "Humanitzant la tecnologia per Barcelona"
Del 3 al 31 de desembre, Centre d'Innovació Urbana Ca l'Alier, Barcelona [+info]
[Save The Date] SmartCatalonia Congress
23 de gener, Espai Bital, L'Hospitalet de Llobregat [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC