Punt TIC

Setmanari Punt TIC
09 de desembre - núm. 774

 
 
El 21 de novembre, la Xarxa Òmnia va celebrar el seu vintè aniversari
 
La Xarxa Òmnia celebra 20 anys
 

El 21 de novembre, la Xarxa Òmnia va celebrar el seu vintè aniversari amb més de 300 persones a l'edifici Torre Telefònica de Barcelona. T'ho expliquem en aquest vídeo en 2 minuts. Mira-ho!

 
 
Impressora 3D
 
Resolució subvencions Punt TIC
 

La Generalitat de Catalunya ha publicat avui la resolució provisional de la convocatòria d'ajuts per a l'adquisició de maquinari vinculat a projectes d'innovació social digital. Consulta-la.

 
 
Trobada territorial a l`Òmnia de Santa Coloma de Cervelló el 7 de març de 2019
 
El 19 de desembre ens trobem a Amposta
 

El dijous 19 de desembre, la Xarxa Punt TIC ens trobarem al Punt TIC-Òmnia Amposta, capital de la comarca del Montsià, per a celebrar la darrera jornada territorial de l'any. Inscripcions obertes.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Imatge per difondre les sessions a les biblioteques de la Technovation 2020

La Technovation Girls 2020 a les Biblioteques de Barcelona

L'Associació Espiral Educació i Tecnologia realitza durant el gener sessions informatives a diferents biblioteques de Barcelona per a explicar la nova edició de la Technovation Girls Catalonia 2020.Lliurament de premis de l`edició 2018 del PLum Fest el 3 de maig al CCCB

La tercera edició del PLum Festival està oberta fins al 8 de maig

El Punt Òmnia Casal dels Infants del Raval - Espai Tecnològic convoca una nova edició del PLum Fest, el festival de cinema infantil i social de Barcelona. Es poden presentar candidatures fins al 8 de maig de 2020. 
 
NOTÍCIES
 

Compra en línia

Com identificar una pàgina web fraudulenta?

Comprar a Internet és una pràctica cada cop més estesa per totes les avantatges i oportunitats que dona. Per això, saber si una web és segura és possible amb només fixar-se en una sèrie d'elements. Ara que s'apropa el Nadal, et donem algunes claus.

 

Imatge per difondre el taller d`Instamaps de l`Open DATA Lab Tarragona

4a trobada de la comunitat Daters a Tarragona

El dimarts 10 de desembre a les 17:00 h. es celebra la 4a trobada de la comunitat Daters a Tarragona Impulsa. Es donaran claus per aprendre l'eina ‘Instamaps’, per a crear mapes propis de manera ràpida i fàcil.

 

La Trobada de Cap d’Any de les TIC Catalanes 2019

La Trobada de Cap d’Any de les TIC Catalanes 2019

El proper dijous 12 de desembre tindrà lloc la Jornada 12×12, la Trobada de Cap d’Any de les TIC Catalanes, un esdeveniment de coneixement i networking organitzat per Tertulia Digital i el programa Smart Catalonia de la Generalitat de Catalunya.

 
 
 
AGENDA
 
 
Jornada #èTIC2019: Drets i responsabilitats digitals
10 de desembre, Espai Francesca Bonnemaison, Barcelona [+info]
Facebook & Instagram Ads per a ONG
18 de desembre, Espai Societat Oberta, Barcelona [+info]
Masterclass en noves tecnologies del Cibernàrium
Del 25 de novembre al 19 de desembre [+info]
Colectic ofereix formacions on line per entitats que vulguin millorar la presència a Internet
Del 1 de gener al 20 de desembre [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC