Punt TIC

Setmanari Punt TIC
18 de novembre - núm. 771

 
 
Premi Plural+ al curtmetratge `Broken Darkness` dels infants de la Fundació Social del Raval
 
L'Òmnia guanya un premi a Nova York
 

El 13 de novembre, la Xarxa Òmnia ha guanyat un premi al Festival Plus+ pel curtmetratge "Broken Darkness" realitzat pels infants de la Fundació Social del Raval.

 
 
Trobada territorial a l`Òmnia de Santa Coloma de Cervelló el 7 de març de 2019
 
El 19 de desembre ens trobem a Amposta
 

El dijous 19 de desembre, la Xarxa Punt TIC ens trobarem al Punt TIC-Òmnia Amposta, capital de la comarca del Montsià, en una nova jornada territorial. Inscripcions obertes.

 
 
Fotografia d`una peça d`impressió 3D
 
Informe: "La Impressió 3D a Catalunya"
 

L'Agència per a la Competitivitat de l'empresa (ACCIÓ) presenta l'informe "El 3D Printing a Catalunya" on analitza la importància de la impressió 3D per a la indústria catalana.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Imatge dels 20 anys de l`Òmnia

La Xarxa Òmnia celebra els seus 20 anys de recorregut

El 21 de novembre, la Xarxa Òmnia celebra el seu vintè aniversari. Actualment, compta amb 113 punts distribuïts pel territori català que atenen a més de 40.000 participants i més de 3.000 activitats.Launch Event de la Technovation Girls Catalonia el 8 de novembre a l`Espai Bital de Barcelona

Primera sessió de la Technovation Girls Catalonia

L'Associació Espiral, Educación i Tecnología i Technovation Girls Catalonia convida el 21 de novembre a les 17.45h a la Biblioteca Montserrat Abelló a la primera sessió sobre dades i feminisme. 
 
NOTÍCIES
 

Imatge per difondre l`Smart City Expo 2019

Smart City Expo 2019: somiant ciutats fetes per a la gent

Com poden les ciutats utilitzar la co-creació per esdevenir més participatives i obertes? La resposta es donarà a la 9ena edició de l'Smart City Expo World Congress, del 19-21 de novembre a la Fira de Barcelona

 

`Sharing Cities Action` es realitzarà del 19 al 21 de novembre al recinte Fira de Barcelona

L'economia digital col·laborativa es donarà cita a Barcelona

Del 19 al 21 de novembre, es celebrarà una nova edició de la trobada 'Sharing Cities Action' a l'Smart City Expo World Congress per iniciatives que treballen l'economia col·laborativa i les plataformes digitals.

 
 
 
AGENDA
 
 
#SCEWC19: "Descobreix la ciutat del futur"
Del 19 al 21 de novembre, Fira de Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat [+info]
Trobada DSIPLAY: "Ètica en la gestió i ús de les dades. Dades obertes"
19 de novembre, Elisava Escola Universitaria de Disseny i Enginyeria de Barcelona [+info]
Jornades Woman Lider TIC 2019
22 de novembre, Auditori Seu Central, Barcelona [+info]
Colectic ofereix formacions on line per entitats que vulguin millorar la presència a Internet
Del 1 de gener al 20 de desembre [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC