Punt TIC

Setmanari Punt TIC
04 de novembre - núm. 769

 
 
Jornada territorial Vallès al gener de 2019
 
Important: Anul·lem la jornada territorial de Valls
 

La jornada territorial Punt TIC Punt TIC-Òmnia Casa Caritat de Valls queda anul·lada, disculpa les molèsties. Aviat donarem informació de la propera jornada territorial.

 
 
Final de l`edició 2019 de la Technovation a Barcelona
 
En marxa l'edició 2020 de la Technovation Girls
 

La presentació de l'edició 2020 de la Technovation Girls Catalonia serà el divendres 8 de novembre a les 17.00 h a l'Espai Bital de Barcelona on es donaran a conèixer tots els detalls. 

 
 
Segell
 
Acte de lliurament de premis distintiu 'Sóc Smart'
 

Al setembre la Generalitat de Catalunya va fer el llançament del distintiu ‘Sóc Smart’El 21 de novembre, durant l’Smart City Expo World Congress 2019, atorgarà els primers segells.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Imatge per difondre els cursos de noves tecnologies a l`Òmnia Marianao

Nova oferta formativa a l'Òmnia Marianao

L'Òmnia de la Fundació Marianao ofereix cursos gratuïts de noves tecnologies aquest novembre i desembre per a tothom.Taller de muntatge d`una impressora 3D

La Biblioteca Marc de Vilalba organitza un taller d'impressió 3D

El 6 de novembre, el Punt TIC Biblioteca Marc de Vilalba de Cardedeu organitza un taller per iniciar-se en el disseny 3D per a joves. 
 
NOTÍCIES
 

Smart City Week 2019

La Smart City Week reflexiona sobre el model de ciutat que necessita Barcelona

Entre l’11 i el 17 de novembre se celebra la Smart City Week (SCW) a Barcelona amb activitats per reflexionar sobre com la tecnologia modifica les ciutats. 

 

M4Social Day 2019

M4Social Day 2019: quin és l’impacte social de les dades?

L'edició 2019 del M4Social Day se centrarà l'impacte social del big data. Es realitzarà en horari de matí el 18 de novembre a l'Auditori Fundació Abertis, Barcelona. 

 

Imatge per difondre l`Smart City Expo 2019

Smart City Expo 2019: somiant ciutats fetes per a la gent

Com poden les ciutats utilitzar la co-creació per esdevenir més participatives i obertes? La resposta es donarà a la 9ena edició de l'Smart City Expo World Congress, del 19-21 de novembre a la Fira de Barcelona

 

`Sharing Cities Action` es realitzarà del 19 al 21 de novembre al recinte Fira de Barcelona

L'economia digital col·laborativa es donarà cita a Barcelona

Del 19 al 21 de novembre, es celebrarà una nova edició de la trobada 'Sharing Cities Action' a l'Smart City Expo World Congress per iniciatives que treballen l'economia col·laborativa i les plataformes digitals.

 
 
 
AGENDA
 
 
Cicle d’experiències d’innovació social digital obert al públic
Del 6 al 26 de novembre [+info]
Xerrada: 'Dades personals massives: qui, com i per què les utilitzen?'
12 de novembre, Fira de Sabadell, Barcelona [+info]
Xerrada-cafè 'L'estratègia d’intel·ligència artificial de Catalunya'
12 de novembre, Complex Cornerstone, Ed. A, Barcelona [+info]
Taller d'impressió 3DGirls per a noies
14 de novembre, Girona Emprèn [+info]
Congrés Competència digital per a una ciutadania digital
4 de desembre, Cibernàrium, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC