Punt TIC

Setmanari Punt TIC
28 d'octubre - núm. 768

 
 
Trobada territorial a l`Òmnia de Santa Coloma de Cervelló el 7 de març de 2019
 
El 19 de desembre ens trobem a Amposta
 

El dijous 7 de novembre ens trobarem al Punt TIC-Òmnia Casa Caritat de Valls, capital de la comarca de l'Alt Camp. Ja tenim el programa i les inscripcions estan obertes. T'apuntes?.

 
 
Jornada Territorial Girona a Blanes
 
VÍDEO | Jornada Territorial Blanes
 

El dijous 10 d’octubre, vam trobar-nos a l'Òmnia Blanes per compartir experiències al voltant de la innovació social digital. Mira aquest resum.

 
 
Trobada territorial Blanes. 10 d`octubre de 2019
 
FOTOS | Jornada Territorial Blanes
 

Et mostrem les millors imatges de la jornada realitzades per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Vols veure com va anar tot plegat a través de l'àlbum de fotos

 
 
 
 
LA XARXA
 

Imatge per difondre taller de programació musical amb Sonic PI a la Biblioteca Roca Umbert

El Punt TIC Roca Umbert organitza un curs per aprendre a programar música

El Punt TIC Roca Umbert de Granollers engega un curs per aprendre a programar música en directe amb Sonic PI amb quatre sessions intensives de sis hores.Imatge per difondre el curs d`imatge digital al Punt TIC-Òmnia Colectic

El Punt TIC-Òmnia Colectic engega una formació en imatge digital

Del 12 de novembre al 17 de desembre el Punt TIC-Òmnia Colectic engega una formació en imatge digital per aprendre a composar, editar i tractar el color de les fotografies digitals.  
 
NOTÍCIES
 

Smart City Week 2019

La Smart City Week reflexiona sobre el model de ciutat que necessita Barcelona

Entre l’11 i el 17 de novembre se celebra la Smart City Week (SCW) a Barcelona amb activitats per reflexionar sobre com la tecnologia modifica les ciutats. La inauguració es realitzarà a l'antiga fàbrica Ca l’Alier al Poble Nou l’11 de novembre a les 18.30 hores. 

 

M4Social Day 2019

M4Social Day 2019: quin és l’impacte social de les dades?

L'edició 2019 del M4Social Day se centrarà l'impacte social del big data. Es realitzarà en horari de matí el 18 de novembre a l'Auditori Fundació Abertis, Barcelona. 

 

Next Generation Internet obre convocatòries per a una Internet més humana

Next Generation Internet obre convocatòries per fer una Internet més humana

Treballeu en projectes de recerca sobre una Internet oberta, fiable i de confiançaLa iniciativa Next Generation Internet (NGI) obre convocatòries per millorar, re-imaginar i re-dissenyar Internet per a les necessitats humanes.

 
 
 
AGENDA
 
 
Decidim Fest 2019: "Democràcia, tecnologia i futur"
Del 29 al 31 d'octubre, Fabra i Coats, Barcelona [+info]
Tallers de tecnologia de la parla i les alternatives lliures en català
7 de novembre, Lleialtat Santseca, Barcelona [+info]
Cicle Recorreguts Sonors 2019 al Convent de Sant Agustí
Del 19 al 23 de novembre, Convent de Sant Agustí, Barcelona [+info]
Congrés Competència digital per a una ciutadania digital
4 de desembre, Cibernàrium, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC