Punt TIC

Setmanari Punt TIC
07 d'octubre - núm. 766

 
 
Trobada territorial del setembre de 2019 a la Seu d`Urgell
 
Última crida: Dijous ens trobem a Blanes
 

La Xarxa Punt TIC ens trobarem el proper dijous 10 d'octubre al Punt TIC-Òmnia de Blanes al Centre Cívic Can Borrell. Encara pots fer la teva inscripció.

 
 
Campanya Cyber Sec Month 2019
 
Octubre, el mes Europeu de la Ciberseguretat
 

Octubre és el Cyber Sec Month, el mes de la seguretat cibernètica a escala europea. T'hi expliquem en què consisteix.

 
 
Catosfera 2019
 
XI Catosfera: Comunicació, Internet i nous formats
 

Torna la Catosfera, les jornades sobre la Internet catalana, del 17 al 19 d'octubre a Girona. Mira el programa.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Imatge gòTIC tardor 2019

Al gòTIC de Tàrrega passaran la tardor aprofundint en eines TIC

El Punt TIC gòTIC de Tàrrega, comença el 19è curs amb moltes activitats gratuïtes per a contribuir a l'apoderament digital de la ciutadania del municipi de Tàrrega i de l'Urgell.Sessió del procés participatiu de l`Òmnia a l`Hospitalet de Llobregat

11è. sessió del procés de l'Òmnia a Sabadell

Es celebrarà el dimarts 8 d'octubre a les 10h al Casal Cívic Sabadell - Rogelio Soto, seu del Punt Òmnia Espronceda. Consulta tot el contingut de la sessió. 
 
NOTÍCIES
 

Premis Dona TIC 2019

Gala de lliurament dels Premis Dona TIC 2019

La gala de lliurament de Premis Dona TIC de l'edició 2019 es celebrarà el dimarts 8 d'octubre, dia de l'Ada Lovelace, a les 18h a la Sala Barts de Barcelona.

 

Cartell de l`ALL DIGITAL Summit 2018 2018

ALL DIGITAL Summit 2019

Els dies 10 i 11 d'octubre de 2019, la xarxa ALL DIGITAL celebrarà la seva 12a cimera anual. Tindrà lloc a Bolonya i serà coorganitzat amb l'organització italiana Agenda Digitale dell'Emilia-Romagna i la Fondazione Golinelli.

 

World Data Viz Challenge 2019 Barcelona-Kobe

Un repte per pensar les ciutats intel·ligents

El repte Barcelona-Kobe és un concurs coorganitzat pels ajuntaments de les dues ciutats que vol millorar la qualitat de vida de la ciutadania. Les candidatures estan obertes fins el 31 d'octubre.

 

Imatge per difondre el Stem Women Congress (SWC) 2019

Un congrés per a promocionar el talent de les dones STEM

L'Stem Women Congress (SWC), una iniciativa que vol promoure l'empoderament de les dones al món tecnològic i un pla d'acció conjunt entre institucions i organitzacions que donen suport a l'àmbit STEM, es celebra a Barcelona el 15 de novembre.

 
 
 
AGENDA
 
 
Jornada 50 anys del naixement d’Internet
17 d'octubre, Ateneu Barcelonès, Barcelona [+info]
The Influencers 2019, festival d'Art no convencional
Del 25 al 26 d'octubre, CCCb Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC