Punt TIC

Setmanari Punt TIC
30 de setembre - núm. 765

 
 
Jornada territorial a la Seu d`Urgell al setembre de 2019
 
A l'octubre, ens trobem a Blanes!
 

Encara no t'has apuntat a la propera trobada territorial a Blanes el dijous 10 d'octubre? Et compartirem el programa ben aviat. 

 
 
Jornada Territorial a la Seu d`Urgell 2019
 
Jornada Territorial a la Seu d'Urgell 2019
 

Et vas perdre la jornada territorial #territoripuntTIC del setembre a la Seu d'Urgell? Te'n fem un vídeo resum en dos minuts de la trobada!

 
 
Premis Dona TIC 2019
 
Gala de lliurament dels Premis Dona TIC
 

Vine a celebrar la Gala de Premis Dona TIC d'enguany! Ens trobarem el dimarts 8 d'octubre a les 18h a la Sala Barts de Barcelona. T'hi esperem!

 
 
 
 
LA XARXA
 

Acte de lliurament de premis de la exposició

Una exposició fotogràfica per mostrar les mirades del jovent migrant no acompanyat

Joves de la Fundació Servei Solidari fan una exposició amb una mirada crítica vers les desigualtats i les injustícies socials. T'expliquem tot el procés!Imatge per difondre la programació formativa on line del Cibernàrium

El Cibernàrium ofereix a la Xarxa Punt TIC formació on line especialitzada

El Cibernàrium, l’estratègia dissenyada per Barcelona Activa ofereix a la Xarxa Punt TIC la seva oferta formativa digital on line oberta i accessible a tothom. Coneix-la. 
 
NOTÍCIES
 

Imatge per difondre la Maker Faire Barcelona 2019

Sisena edició de la Maker Faire Barcelona

Els dies 5 i 6 d'octubre es celebra la sisena edició de la Maker Faire Barcelona a la Nau Bostik de Barcelona amb un programa d'activitats sobre cultura maker. Coneix més detalls.

 

Imatge per difondre el Hackathon per a dones del 16 d`octubre de 2019

Co-creant espais d'apoderament femení dins el món tecnològic

El 16 d'octubre la plataforma SheLeader organitza un Hackathon amb l'objectiu de co-crear un espai d’apoderament femení dins del món de la tecnologia. Si ets #donaTIC, apunta't!

 

Imatge per il·lustrar el projecte “Mixtura”, la nova comunitat d’emprenedoria social a Salt

“Mixtura”, una nova comunitat de innovació social a Salt

"Mixtura" és la nova eina per a dinamitzar la comunitat activa de persones compromeses per a la transformació i innovació social a Salt. Coneix més sobre el projecte.

 
 
 
AGENDA
 
 
Curs repte SmartBCN72h per a ser un expert/a en Smart Cities
Del 2 al 4 d'octubre [+info]
Trobada Dones TIC a Esterri d'Àneu (Lleida)
5 d'octubre [+info]
Formació en Disseny web de 300h
14 d'octubre, Depot Lab Coworking, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC