Punt TIC

Setmanari Punt TIC
16 de setembre - núm. 763

 
 
Imatge de la trobada territorial de Sant Feliu, maig de 2019
 
Ja tenim el programa de la jornada territorial a la Seu d'Urgell
 

El programa de la proper jornada territorial del dijous 19 de setembre a la Seu d'Urgell ja està disponible. Ens trobarem al Centre Cívic l'Escorxador, seu de l'Òmnia La Seu. Ja t'has inscrit? T'hi esperem!

 
 
Premis Dona TIC 2019
 
Última crida per a candidatures als #PremisDonaTIC
 

Avui és l'últim dia per a presentar convocatòries pels #PremisDonaTIC 2019. Ets i/o coneixes alguna #DonaTIC?. El 8 d'octubre celebrarem la gala de lliurament de premis, dia de l'Ada Lovelace.

 
 
Gerard Vilanova, responsable de TIC Activa
 
Entrevistem a Gerard Vilanova, responsable de TIC Activa
 

En Gerard ens parla de TIC Activa, iniciativa de formació sobre noves tecnologies adreçada a l'educació per donar eines a famílies i escoles sobre els hàbits digitals. Coneix més sobre el projecte!

 
 
 
 
LA XARXA
 

MESH Maker Education Social Hack Òmnia-Verdum Fundació Pare Manel

El Punt TIC Òmnia Verdum allotja un programa pilot d'aprenentatge digital dirigit a formadors a Nou Barris

El Punt TIC Òmnia Verdum allotja el MESH (Maker Education Social Hack), un programa pilot d'aprenentatge digital dirigit a formadors i formadores de joves al Districte de Nou Barris.Susana Ferrer, cap de secció d’Innovació i Promoció Empresarial i Pau Llauger, tècnic AODL en tecnologies digitals a la JdIS 2019

L'Experiència LabGi! engega motors aquest setembre amb dues jornades inspiradores al voltant del turisme

Durant el mes de setembre Girona Emprèn organitza dues trobades inspiradores al voltant del turisme i un curs de creativitat dins el marc de l’Expèriència LabGi! 2019, iniciativa d'innovació oberta. 
 
NOTÍCIES
 

Imatge de la Diada de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació 2019

GrausTIC organitza una jornada per l'apoderament digital de la ciutadania

Sota el títol Inspirant la revolució digital: la humanització de la tecnologia, torna la Diada de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació organitzada per l'Associació GrausTIC. Es celebrarà el 25 de setembre de 8:30 a 16h al CosmoCaixa de Barcelona.

 

Imatge per difondre el projecte europeu ‘DIGIT’ - ‘Boston Competences for a responsible us i of online identity’

El projecte europeu "DIGIT" busca educadors/es que vulguin provar materials

La Lifelong Learning Platform (LLLP) busca educadors/es que vulguin provar materials de formació sobre identitat digital per a adults en el marc del projecte europeu ‘DIGIT’ - ‘Boston Competences for a responsible us i of online identity’.

 

Imatge per a il·lustrar la convocatòria dels Premis Civisme 2019

Oberta la convocatòria dels Premis Civisme 2019

Els Premis de Civisme busquen estimular i premiar accions, treballs, innovacions, entitats i persones que, tractin el civisme o proposin reflexions, actuacions i millores al seu entorn. La convocatòria romandrà oberta fins el 15 d’octubre per a les sis tipologies de premis. Una premia la innovació.

 

Imatge per a il·lustrar la notícia sobre la tercera convocatòria Wifi4EU

Europa subvenciona Wi-Fi en espais públics per ajuntaments

La iniciativa europea WiFi4EU estableix l'obligatorietat per a 2020 que els espais públics disposin de connexió Wi-Fi gratuïta de qualitat en ajuntaments d'Europa. El 19 de setembre a les 13h obren la tercera convocatòria.

 
 
 
AGENDA
 
 
Curs: Innova el teu negoci turístic
19 de setembre, Parc Científic i Tecnològic de la UdG, Girona [+info]
Seminari: #enREDadas en la lluita contra les violències de gènere"
Del 19 al 20 de setembre, Palau Robert, Barcelona [+info]
Cicle Recorreguts Sonors 2019 al Convent de Sant Agustí
Del 19 al 23 de novembre, Convent de Sant Agustí, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC