Punt TIC

Setmanari Punt TIC
09 de setembre - núm. 762

 
 
Imatge de la trobada territorial de Sant Feliu, maig de 2019
 
La Seu d'Urgell acollirà la trobada territorial del setembre
 

Arriba la tardor i a la Xarxa Punt TIC engeguem el nou curs amb les trobades territorials. La propera tindrà lloc el dijous 19 de setembre a l'Òmnia Seu d'Urgell, al Centre Cívic l'Escorxador. Inscripcions obertes.

 
 
Imatge per difondre es les bases per a projectes d`especialització i competitivitat territorial PECT
 
Candidatures obertes per a projectes PECT 2019
 

Publicades les bases reguladores per a la selecció de projectes d'especialització i competitivitat territorial (PECT) de l'any 2019 per millorar la competitivitat dels territoris amb eines innovadores

 
 
Scratch Conference Europe 2019
 
Punt TIC present a la Scratch Conference Europe 2019
 

Del 23 al 25 d’agost va tenir lloc la Scratch Conference Europe 2019, la trobada anual de la comunitat europea de Scratch, Cambridge. Dinamitzadors i dinamitzadores de diferents Punt TIC van assistir-hi.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Imatge per difondre els monogràfics de formació tecnològica al Punt TIC Vapor Llonch de Sabadell

Formació tecnològica al Punt TIC Vapor Llonch de Sabadell

El Punt Òmnia Vapor Llonch de Sabadell inicia la programació de tardor amb monogràfics sobre formació digital per millorar les competències TIC durant el setembre. 



Cartell de la programació de tardor a l`Òmnia CPS Francesc Palau

Arriben les activitats de tardor a l'Òmnia Francesc Palau

El Punt Òmnia CPS Francesc Palau engega la nova programació de tardor. Ofereixen cursos de noves tecnologies, informàtica i alfabetització digital, i edició d'eines de disseny.



 
 
NOTÍCIES
 

Imatge per difondre la convocatòria 2019 pels Premis Nit de la Robòtica

Nova edició dels Premis Nit de la Robòtica 2019

El Grup de Treball de Robòtica de la Comissió Indústria 4.0 del Col·legi d'Enginyers de Catalunya obre la convocatòria 2019 pels Premis Nit de la Robòtica per reconèixer la contribució dels professionals del sector de la robòtica. Es poden presentar candidatures fins el 22 de setembre.

 

Imatge per difondre l`informe sobre tendències de ciberseguretat T1 2019 “El mercadeig amb dades personals”

Quines són les tendències en ciberseguretat?

El Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT) presenta l'Informe de tendències de ciberseguretat T1 2019 “El mercadeig amb dades personals” on comparteixen reflexions sobre alguns temes en matèria de ciberseguretat del primer trimestre del 2019.

 
 
 
AGENDA
 
 
25a Trobada ScratchEd Meetup Barcelona
28 de setembre, Carrer de l'Hospital, 56 Barcelona Barcelona [+info]
Formació per a dones d'All Women
Del 30 de setembre al 5 de desembre, MOB Caterina, Barcelona [+info]
Xerrada Dones i Blockchain
13 de novembre, Casa Orlandai, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC