Punt TIC

Setmanari Punt TIC
22 de juliol - núm. 759

 
 
All Digital Awards 2019
 
Premis ALL DIGITAL 2019
 

Els Premis ALL DIGITAL premien a organitzacions i individualitats que treballen per a l'empoderament de les persones a través de les tecnologies i Internet. Fins el 31 de juliol es poden presentar candidatures.

 
 
Imatge de la passada sessió del procés d`Òmnia al Casal Cívic Lleida - Blocs Joan Carles
 
Sessions del proćés Òmnia
 

Al setembre, tornen les sessions presencials del procés participatiu #SÒmnia per a repensar la xarxa Òmnia. La propera serà el 17 de setembre al Casal Cívic Molins de Rei. Us deixem amb un recull informatiu de les dates.

 
 
Susanna Tesconi
 
Entrevista a Susanna Tesconi
 

Susanna Tesconi és investigadora i dissenyadora d'entorns d'aprenentatge. La vam entrevistar durant la X Jornada Punt TIC i Presó i ens va parlar sobre educació i tecnologia. Vols veure el que va explicar?

 
 
 
 
LA XARXA
 

Nens i nenes de l`Òmnia Espronceda realitzen un taller per aprendre jugant la història, cultura i tradicions, art, esports i gastronomia de diferents països del món a través d`Internet

Aprendre valors i cultura jugant a l'Òmnia Espronceda

El Punt Òmnia Espronceda de Sabadell ha realitzat un taller amb infants per aprendre jugant la història, cultura i tradicions, art, esports i gastronomia de diferents països del món a través d'Internet.Nens i nenes treballant amb ordinadors

Nova formació 2019-2020 al Punt Tic Palau

El Punt Tic Palau engega la nova programació del curs vinent a partir del setembre per a potenciar els coneixements i les competències digitals que cada vegada són més sol·licitats per les empreses. 
 
NOTÍCIES
 

Congrés de Govern Digital 2019

Congrés de Govern Digital 2019 per a la transformació digital e les organitzacions públiques

Els propers 17 i 18 de setembre, es celebra el Congrés de Govern Digital 2019. La nova edició, pretén posar èmfasi en tots aquells projectes i iniciatives que persegueixen una transformació digital de les dinàmiques, processos i formes de treball de les organitzacions públiques.

 

Imatge per il·lustrar la notícia sobre el Women in Entrepreneurship

Trencant les barreres d'accés al finançament de les dones emprenedores

Europa té la més baixa participació femenina respecte a l’activitat emprenedora i la paritat de gènere no és el seu fort: només el 30% de tots els fundadors/es inicials d'empreses a Europa són dones. Per a revertir la situació, l'European Young Innovators Forum (EYIF) organitza al maig del 2020 el Women in Entrepreneurship Summit.

 
 
 
AGENDA
 
 
Formació per a dones d'All Women
Del 30 de setembre al 5 de desembre, MOB Caterina, Barcelona [+info]
Formació intensiva en desenvolupament web front-end de Factoria 5
1 d'octubre, Depot Lab Coworking, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC