Punt TIC

Setmanari Punt TIC
08 de juliol - núm. 757

 
 
Imatge per a difondre el Campus d`Estiu de Punt TIC 2019
 
Inscripcions obertes al campus d'estiu Punt TIC!
 

Ja tenim les inscripcions obertes per al Campus d'estiu Punt TIC. Del 22 al 26 de juliol, us animem a aprendre noves eines: programació i robòtica educativa, realitat virtual i augmentada i activitats amb perspectiva de gènere.

 
 
Jornada de la Internet Social 2019
 
Vols veure com va ser la Jornada de l'Internet Social 2019?
 

La Jornada de la Internet Social 2019 #JDIS va tornar a ser, un any més, l'espai de trobada, reflexió i posada en comú dels reptes tecnològics i socials de la Internet del futur. En aquest vídeo us resumim els millors moments!

 
 
Imatge per a difondre els resultats de l’enquesta sobre la situació laboral de les persones professionals de la Dinamització Social Digital
 
Situació professional de la dinamització social digital
 

Durant la Jornada de l'Internet Social 2019, l’Associació de professionals de la Dinamització Social Digital va presentar els resultats de la segona enquesta en línia sobre la situació professional de la dinamització social digital.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Imatge per il·lustrar els cursos d`estiu informàtic de l`Òmnia Marianao

Aprendre noves eines amb els cursos d'estiu de l'Òmnia Marianao

El Punt Òmnia Marianao ofereix durant tot el mes de juliol, cursos gratuïts per aprendre diferents eines informàtiques, Apps o com fer servir les xarxes socials. Coneix tot el que tenen preparat!Subvencions per als Punt TIC per adquirir maquinari de fabricació digital

Últims dies! Ajuts per adquirir maquinari per a projectes d'innovació social

Queden pocs dies per a presentar sol·licituds a la convocatòria d'ajuts a través de les quals els Punt TIC podran adquirir maquinari vinculat a projectes i activitats d'innovació social digital i col·laborativa. 
 
NOTÍCIES
 

Josuè Sallent, director de la Fundació TIC Salut Social

Entrevista a Josuè Sallent: tecnologies al servei de la salut

Com ajuden les noves tecnologies a l'àmbit de la salut? Josuè Sallent, director de la Fundació TIC Salut Social, aborda al programa de ràdio-tertúlia "Barcelona Black Coffee", aspectes claus sobre els usos de les TIC i els canvis que s'estan produint en el camp de la salut.

 

Imatge per a difondre el programa

Com trencar la bretxa digital i aconseguir la paritat entre homes i dones?

Un dels reptes de la perspectiva de gènere en l'àmbit de les TIC és acabar amb la bretxa digital per aconseguir la paritat entre homes i dones. "Revolució 4.0" de TV3 amb la periodista Xantal Llavina, va emetre el passat 25 de juny el capítol "Empoderament total: dones i tecnologia".

 

Imatge per a difondre la convocatòria per a presentar solucions tecnològiques atendre de manera efectiva la gent gran en situació de dependència en el marc de les Superilles socials de l`Ajuntament de Barcelona

Convocatòria per atendre gent gran en situació de dependència a través de la tecnologia

L'Ajuntament de Barcelona obre una convocatòria per a atendre a persones grans en situació de dependència a través de solucions tecnològiques. La proposta està oberta fins el 26 de setembre de 2019.

 

Imatge per il·lustrar la notícia de les activitats del Sónar+D 2019

Sònar+D: intel·ligència artificial i experiències immersives

El 7è. Sónar+D es celebrarà del 17-20 de juliol a Fira de Barcelona amb un programa amb classes magistrals i tallers on artistes i experts impartiran formacions en experiències immersives i intel·ligència artificial aplicada a les arts, els dos temes centrals d'aquesta edició.

 
 
 
AGENDA
 
 

[+info]
Trobada d'estiu PyLadies Barcelona
16 de juliol, Marfeel - We're Hiring!, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC