Punt TIC

Setmanari Punt TIC
01 de juliol - núm. 756

 
 
Imatge de la #JdIS 2019
 
JdIS 2019: innovació social i ciutadania digital
 

Un any més, dinamitzadors, dinamitzadores i molts d’altres agents relacionats amb l’entorn de la Xarxa Punt TIC ens vam trobar en una nova edició de la #JdIS 2019.

 
 
Jornada de l`Internet Social #JdIS 2019
 
La Jornada de la Internet Social 2019 en imatges!
 

La Jornada de la Internet Social d'enguany ens ha deixat moltes imatges i records de totes les idees, projectes i aprenentatges compartits.

 
 
 
Presentacións dels tallers, experiències i ponències de la #JdIS
 

Us deixem algunes de les presentacions de la ponència inaugural de la #JdIS 2019 així com de cada un dels tallers i "Experiències en primera persona" que vam gaudir a la trobada.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Imatge per a difondre el Campus d`Estiu de Punt TIC 2019

Apunta't al Campus d'estiu de Punt TIC 2019!

Aquest estiu, des de Punt TIC, us oferim tres accions formatives per aprendre noves eines i incorporar-les als vostres espais. Els cursos estaran oberts del 22 al 26 de juliol.Imatge del curs gratuït

Eines TIC per aprendre a cercar el bus de manera fàcil

L'Òmnia Marianao organitza el dimecres 3 de juliol de 10-11h un curs gratuït per aprendre a cercar de manera fàcil les parades de autobús que hi ha al territori. 
 
NOTÍCIES
 

2a edició d`EduHack 2019

2a edició de l'EduHack: cocreant i inspirant experiències de Design Thinking

L'Espai Bital de Barcelona reunirà l'11 de juliol a totes les persones Eduhackers en una fira per explorar propostes educatives que inclouen realitat virtual, gamificació i georeferenciació entre d'altres.

 

Imatge per il·lustrar la notícia

La nigeriana Elisabeth Rasekoala ofereix una conferència sobre la igualtat de les dones al món tecnològic

L’enginyera nigeriana Elisabeth Rasekoala va oferir el passat 13 de juny una conferència titulada ‘Women in STEM’ a la Universitat Politècnica de Barcelona destacant el paper de les dones en els àmbits de la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques.

 
 
 
AGENDA
 
 
Curs gratuït: OPENDATA? Ús i creació de dades obertes a l’ESS
Del 4 al 11 de juliol, Escola Lliure El Sol, Barcelona [+info]
Presentació de la nova APP Dades x Dones de Iniciativa Barcelona Open Data
10 de juliol, InnoBA Centre per a la Innovació Socioeconòmica de Barcelona - Can Jaumandreu [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC