Punt TIC

Setmanari Punt TIC
17 de juny - núm. 753

 
 
JdIS 2018
 
Inscripcions obertes per a la Jornada de la Internet Social 2019
 

Les persones implicades en la Xarxa Punt TIC ens tornarem a trobar per compartir experiències i reflexionar sobre la innovació social digital. Serà el dijous 27 de juny a l'Espai Bital de l'Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

 
 
Imatge de la X Jornada Punt TIC i Presó
 
Així va ser la X Jornada Punt TIC i Presó
 

El matí del 4 de juny hem celebrat la X Jornada Punt TIC i Presó, a la seu del CEJFE a Barcelona. Al voltant de 80 persones han assistit i ha estat una jornada molt profitosa i participativa. Us deixem un recull dels tweets destacats!

 
 
Jornada Territorial Sant Feliu de Llobregat
 
VIDEO | Jornada Territorial de Sant Feliu de Llobregat
 

Programació d'ordinadors per a infants, desenvolupament d'aplicacions per a nenes, fabricació digital ciutadana o promoció de les matèries STEAM són alguns dels projectes que es van compartir durant la trobada territorial.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Impressora 3D

Fomentar la creativitat amb els infants amb impressores 3D

El Punt Òmnia Marianao organitza un taller sobre l’ús d’impressores 3D per augmentar la motivació i la creativitat a l’àmbit educatiu.Imatge de la exposició «La Salut, diversitat al barri»

Una visió del jovent sobre la diversitat al barri

El Punt Òmnia la Betsaida de Badalona ha realitzat una exposició fotogràfica amb els i les joves del territori per a conèixer què en pensen del seu barri. 
 
NOTÍCIES
 

Mercat Audiovisual de Catalunya 2018

El MAC 2019 posa l'èmfasi en les experiències digitals locals

El Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC) organitza per segon any consecutiu una jornada per a incidir en la comunicació de proximitat i el territori a la Roca Umbert Fàbrica de les Arts (Granollers).

 

Dones treballant en equip

Co-creant solucions tecnològiques entre dones

El dissabte 15 de juny, allWomen impulsa el primer Hackaton per a debatre i co-crear solucions tecnològiques relacionades amb els problemes de les dones en la societat actual.

 

Imatge del iFEST 2017

L’iFEST inspira tecnologies exponencials

Amb el lema «Fins on tu vulguis volar» el programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya engega l’iFEST 2019, una gran festa de la tecnologia, la ciència, la innovació i la disrupció per als futurs líders de la nostra societat.

 
 
 
AGENDA
 
 
24a Trobada ScratchEd Meetup Barcelona
15 de juny, Punt Multimèdia - Casa del Mig de Sants, Barcelona [+info]
Curs Comunicació en positiu per a ONGs
19 de juny, Espai Societat Oberta, Barcelona [+info]
Casal d'estiu tecnològic a Figueres
Del 25 de juny al 6 de setembre, Edukbits, Figueres [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC