Punt TIC

Setmanari Punt TIC
18 de febrer - núm. 737

 
 
Impressora 3D
 
Farem un webinar sobre les subvencions adreçades als Punt TIC
 

Voleu presentar un projecte a les subvencions per adquirir maquinari vinculat a projectes i activitats d'innovació social digital i necessiteu una mica de suport? Farem un webinar per donar totes les claus i aclarir dubtes aquest dimecres 20 de febrer, a les 13.00 hores. Hi podreu accedir a través del portal Punt TIC.

 
 
Joana Barbany
 
"Volem que els punt TIC esdevinguin laboratoris ciutadans d'innovació social"
 

Entrevistem la Joana Barbany, directora de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya des del passat mes de juny de 2018. Barbany parla sobre el present i futur de la xarxa i assegura que els Punt TIC han d'evolucionar per esdevenir "laboratoris ciutadans d'innovació social".

 
 
Visita dels tècnics i tècniques de CoEbreLab a CoboiLAB
 
Neix CoEbreLab, un espai d'innovació social digital a la Ribera d'Ebre
 

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre obre un espai públic que funcionarà com a laboratori d'innovació social digital i col·laborativa al territori. Dona a conèixer aquest nou espai, tot coincidint amb la Mobile Week Catalunya, que arriba a la comarca per primera vegada.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Trobada territorial del Vallès

Inscripcions obertes per a la trobada del Baix Llobregat

La segona trobada territorial Punt TIC tindrà lloc dijous 7 de març, a l'Òmnia de Santa Coloma de Cervelló i aplegarà dinamitzadors i dinamitzadores del Baix Llobregat. A més de conèixer-se millor i fer xarxa, s'hi formaran en tecnologies relacionades amb la cultura 'maker'. La inscripció ja està oberta!Participants de l`Òmnia CPS Francesc Palau

Fotografia social al Punt Òmnia CPS Francesc Palau: un mitjà per a la transmissió de valors

L'Òmnia CPS Francesc Palau, del Prat de Llobregat, ha engegat un nou taller innovador de fotografia social. A més de formar-se en els conceptes tècnics, hi han realitzat un treball de camp per poder fomentar la cohesió de grup. 
 
NOTÍCIES
 

Cartell de la convocatòria de la Fundació puntCAT amb informació sobre la Distinció Vinton Cerf

La Fundació puntCAT afegeix la Distinció Vinton Cerf a la convocatòria oberta de projectes

Des de finals de gener, la Fundació puntCAT té oberta una convocatòria d'ajuts adreçada a projectes digitals d'entitats sense afany de lucre. Ara, amplia aquests ajuts en 20.000 euros, tot creant la Distinció Vinton Cerf, que pretén reconèixer i potenciar les activitats de recerca relacionades amb el desenvolupament d’Internet i la innovació digital en els territoris de parla catalana.

 

Cartell de la Setmana de la Robòtica Social

Una setmana per apropar la robòtica social a la ciutadania

Del 25 de febrer a l'1 de març, diferents espais de Barcelona acolliran la Setmana de la Robòtica Social. El programa inclou activitats de caràcter divulgatiu, encara que també hi haurà algun debat científic i tecnològic.

 

Cartell dels tallers #Hatersfree

Tallers per prevenir i combatre el discurs d’odi a les xarxes socials

L'associació CEPS Projectes Socials organitza el 18, 19 i 22 de febrer uns tallers sobre com prevenir i combatre el discurs d’odi a Internet, adreçats a persones joves, educadores i aquelles que treballen en comunicació. Les formacions formen part d'una campanya de sensibilització contra el discurs de l'odi a les xarxes socials.

 
 
 
AGENDA
 
 
24a Nit de les telecomunicacions i la informàtica
21 de febrer, L'Auditori, Barcelona [+info]
Setmana de la Robòtica Social
Del 25 de febrer a l'1 de març, Elisava, Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona [+info] [+info]
Mobile Social Congress 2019: Esclavatge 2.0, de la mina a l'abocador
Del 26 al 27 de febrer, Pati Manning, Barcelona [+info]
IV Congrés de Sobirania Tecnològica
2 de març, La Lleialtat Santsenca, Barcelona [+info]
Congrés Dones, Ciència i Tecnologia
Del 6 al 7 de març, Vapor Universitari de Terrassa [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC