Punt TIC

Setmanari Punt TIC
11 de febrer - núm. 736

 
 
Dues notícies sobre dones i TIC al portal web de Punt TIC
 
Apoderar les dones en les TIC, la nostra aposta
 

Visibilitzar les aportacions que han fet i fan les dones a la tecnologia i fomentar les vocacions STEAM (ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques) de les més joves són objectius prioritaris per a la Xarxa Punt TIC. Per això, hem creat un espai específic a la portada de la nostra plana web, on anirem tractant aquestes temàtiques.

 
 
Trobada territorial del Vallès
 
La trobada territorial del Baix Llobregat tindrà lloc el 7 de març
 

Ho tenim tot a punt per a la segona trobada territorial Punt TIC! Tindrà lloc dijous 7 de març, a l'Òmnia de Santa Coloma de Cervelló i aplegarà dinamitzadors i dinamitzadores del Baix Llobregat. A més de conèixer-se millor i fer xarxa, les persones participants es formaran en tecnologies relacionades amb la cultura 'maker'. La inscripció està oberta!

 
 
Cartell del concurs `Punt TIC al 4YFN`
 
Vols anar al 4YFN? Participa en el concurs 'Punt TIC al 4YFN'!
 

Sortejarem set entrades dobles per assistir al 4YFN entre els Punt TIC que hi participin. Com fer-ho? Segueix-nos a Twitter i/o Instagram; penja una foto del teu Punt TIC amb l'etiqueta #elmeuPuntTIC, mencionant-nos; i explica'ns què t'agradaria veure al congrés, amb l'etiqueta #socialMWC. L'últim dia per participar-hi és dijous 14 de febrer.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Cartell dels actes del Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència 2019

El Punt TIC L'Estació Jove de Girona acull tallers per despertar la vocació científica i tecnològica d'infants i joves

La ciutat de Girona celebra el Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència, amb la voluntat de fomentar la vocació tecnològica entre les dones. Organitza dues activitats: una jornada el mateix dia 11 i tallers adreçats a infants i joves, el 16 de febrer. Els tallers tindran lloc al Punt TIC L'Estació Jove.Cartell de la Setmana de la Internet Segura de la BlogL`Hosfera

Els Òmnia de L'Hospitalet de Llobregat estenen el Dia de la Internet Segura a tota la setmana

Acostumen a col·laborar sovint i el Dia de la Internet Segura no podia ser menys. Els Òmnia de L'Hospitalet de Llobregat s'han coordinat no només per oferir activitats sobre ciberseguretat el 5 de febrer, sinó per programar-ne al llarg de tota la setmana. Ho fan en el marc de la iniciativa BlogL'Hosfera. 
 
NOTÍCIES
 

El 7 de febrer les dones que participen en `100tífiques` es van trobar a Barcelona

100 científiques fan xerrades simultànies per reivindicar el paper de les dones en la ciència

Més de 10.000 alumnes d'Educació Secundària Obligatòria escoltaran avui, 11 de febrer, a una dona científica compartir la seva trajectòria i les seves experiències en el món de la recerca. L'objectiu és visibilitzar el paper estratègic de les dones a la ciència i la tecnologia, i encoratjar les nenes pels estudis d'aquests àmbits.

 

L`11 de febrer es commemora el Dia de la Dona i la Nena en la Ciència

Idees i materials per participar en el Dia de la Dona i la Nena en la Ciència

Des de l'Oficina de Dinamització de la Xarxa Punt TIC pensem que el Dia de la Dona i la Nena en la Ciència, que es commemora l'11 de febrer, pot ser una bona oportunitat perquè els Punt TIC organitzin activitats per engrescar i apoderar les noies i dones en les disciplines STEAM. Per això, hem creat un Repositori de Recursos de Dones i TIC!

 
 
 
AGENDA
 
 
#viquidonesPRBB: Viquimarató del Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència 2019
11 de febrer, Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona [+info]
Viquimarató de Dones Científiques
11 de febrer, Casa Orlandai, Barcelona [+info]
Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència 2019 a l'Institut d'Estudis Catalans
14 de febrer, Institut d'Estudis Catalans, Barcelona [+info]
iFest 2019
18 de juny, Centre de Convencions Internacional de Catalunya, Barcelona [+info]
Intel·ligència artificial, ètica i participació ciutadana: Humanitats digitals
14 de febrer, Palau Macaya, Barcelona [+info]
Jornada Escola de profes: Desenvolupant la competència digital docent de profe a profe
16 de febrer, Espai Bital, L'Hospitalet de Llobregat [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC