Punt TIC

Setmanari Punt TIC
04 de febrer - núm. 735

 
 
L`11 de febrer es commemora el Dia de la Dona i la Nena en la Ciència
 
Idees i materials per participar en el Dia de la Dona i la Nena en la Ciència
 

Des de l'Oficina de Dinamització de la Xarxa Punt TIC pensem que el Dia de la Dona i la Nena en la Ciència, que es commemora l'11 de febrer, pot ser una bona oportunitat perquè els Punt TIC organitzin activitats per engrescar i apoderar les noies i dones en les disciplines STEAM. Per això, hem creat un Repositori de Recursos de Dones i TIC!

 
 
Jornada Territorial Vallès
 
Com va ser la Jornada Territorial del Vallès?
 

La primera trobada territorial Punt TIC al Vallès ha marcat per a alguns "un abans i un després" en la història de la xarxa i ha servit per començar a teixir col·laboracions entre punts d'un mateix territori. Hem recollit en un vídeo no només algunes de les imatges de la trobada sinó les sensacions dels dinamitzadors i dinamitzadores que hi van participar.

 
 
Mobile Week Barcelona 2019: La nostra senzilla relació amb la tecnologia
 
La Mobile Week s'estén per la geografia catalana
 

En la seva tercera edició, l'avantsala del Mobile World Congress portarà la reflexió sobre el repte digital més enllà de Barcelona. Concretament, a les ciutats de Girona, Lleida, Igualada i Reus i a la comarca de la Ribera d'Ebre. A la ciutat comtal es desenvoluparà del 14 al 23 de febrer, amb més de 130 activitats repartides per 60 espais diferents.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Cartell d`Internet Segura pel Dia de la Internet Segura 2019

El programa Internet Segura us anima a sumar-vos al Safer Internet Day

Demà, 5 de febrer, se celebra el Dia de la Internet Segura (Safer Internet Day). El programa de la Generalitat de Catalunya per sensibilitzar en ciberseguretat Internet Segura ofereix consells i materials per celebrar aquesta diada. Ho fa sota el lema 'Fem una Internet més segura. A Internet, fem equip'. Convida a tots els Punt TIC a sumar-s'hi i formar part d'aquest equip.Cartell de l`activitat que organitza l`Òmnia CPS Francesc Palau en el marc del Dia de la Internet Segura

L'Òmnia CPS Francesc Palau amb el Dia de la Internet Segura

L'Òmnia CPS Francesc Palau, del Prat de Llobregat, organitza dimarts 5 de febrer l'activitat 'Navega per la xarxa amb total seguretat' i s'afegeix així a la celebració del Safer Interent Day 2019. Hi compartiran les pors i inquietuds i alhora coneixeran trucs per navegar de forma segura. Altres punts que també organitzen activitats en el marc d'aquesta diada són l'IMO "Salvador Seguí" de Lleida i la Biblioteca Lambert Mata i La Devesa del Pla de Ripoll. 
 
NOTÍCIES
 

La consellera de Desenvolupament Econòmic i Infraestructures del Govern Basc, Arantxa Tapia, i conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró

Catalunya i Euskadi s'alien per la ciberseguretat

El Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT) i el Centre Basc de Ciberseguridad (BCSC) han acordat signar un conveni de col·laboració per tal de coordinar estratègies.

 
 
 
AGENDA
 
 
Ús segur i responsable de les TIC
5 de febrer, IMO Lleida [+info]
Joc del bon@ internauta
5 de febrer, Punt TIC - Biblioteca Lambert Mata, Ripoll [+info]
#viquidonesPRBB: Viquimarató del Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència 2019
11 de febrer, Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona [+info]
Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència 2019 a l'Institut d'Estudis Catalans
14 de febrer, Institut d'Estudis Catalans, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC