Punt TIC

Setmanari Punt TIC
17 de desembre - núm. 729

 
 
Informació sobre el projecte REL
 
Ajuts, formació i mentories per a joves amb projectes de cultura digital
 

Art&Paraula, l'espai de formació en mediació literària promogut per Tantàgora, engega la quarta edició del programa REL. S'adreça a joves artistes, creadors/ores o gestors/ores culturals que tinguin un projecte o iniciativa de cultura al qual li vulguin donar una dimensió digital. La proposta millor valorada obtindrà 1.000 euros per invertir en el projecte.

 
 
Participants en una de les taules de les IV Jornades de Dones Liderant les TIC
 
Tot el que cal saber sobre #WomanLiderTIC 2018
 

Les IV Jornades de Dones Liderant les TIC van tenir lloc el passat 15 de novembre, reunint i mostrant el talent de les dones del sector tecnològic. Des de Dones en Xarxa han compartit les cròniques de les sis taules temàtiques que hi van tenir lloc, els vídeos i les imatges. També han donat a conèixer el 'Decàleg WomanLiderTIC 2018'.

 
 
Premi 12x12 Dona TIC 2018
 
Aquest dijous es coneixeran les guanyadores del 12x12 Premi Dona TIC
 

A la convocatòria 2018 s'han presentat 93 candidatures, un 27% més que en 2017, consolidant-lo com a referent en el reconeixement del paper de les dones en el sector tecnològic. Dijous 20 de desembre se'n coneixeran les guanyadores, en el marc del 12×12 Congress, la gran trobada de Cap d'Any de les TIC a Catalunya. Per assistir-hi cal confirmar assistència.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Participants de la primera edició del curs `Digital Welcome` a Colectic

Colectic obre inscripcions per a la segona edició del curs del projecte 'Digital Welcome'

Es tracta d'un curs gratuït i presencial de competències digitals i dinamització, que forma part del projecte europeu 'Digital Welcome'. S'adreça a persones migrants d'entre 16 i 30 anys. Seran 100 hores lectives, que s'impartiran entre gener i març de 2019.Part d`un cartell del CETAP

El CETAP dissenyarà la programació 2019 a partir de les opinions de les persones participants

El Punt TIC de l'Alt Urgell CETAP demana la col·laboració de les persones participants del centre per crear la programació del 2019. En una enquesta els mostra les diferents càpsules que s'han programat algun cop al Punt TIC i els demana que triïn aquelles que els agradaria fer, així com, els dies i horaris que els anirien millor. 
 
NOTÍCIES
 

Premi de la Unió Europea (UE) per a dones innovadores 2019

La Comissió Europea premia dones innovadores

El Premi de la Unió Europea (UE) per a dones innovadores 2019 reconeix les dones empresàries que hagin creat una empresa d'èxit i hagin desenvolupat i posat en el mercat una innovació destacada. La convocatòria compta amb tres premis de 100.000 euros i un premi a la innovadora emergent de 35 o menys anys de 50.000 euros.

 

Campus tecnològic de Nadal Xnergic

Campus tecnològic de Nadal Xnergic

Robots, videojocs i animació són alguns dels tallers que es trobaran els i les joves que s'apuntin al campus tecnològic Xnergic durant les festes nadalenques (27, 28 i 29 de desembre de 2018 i 2 i 3 de gener de 2019). Es tracta d'una iniciativa del TecnoCampus, pensada per fomentar les vocacions tecnològiques entre els més joves.

 
 
 
AGENDA
 
 
El certificat digital: què, com i per què?
18 de desembre, Espai Avinyó, Barcelona [+info]
12x12 Congress i lliurament dels Premis Dona TIC
20 de desembre, Auditori de l'edifici Imagina, Barcelona [+info]
Campus tecnològic de Nadal Xnergic
Del 27 de desembre al 3 de gener, Tecnocampus, Mataró [+info]
Curs semipresencial de monitors/ores en programació i robòtica educativa de Bitbot.cat
Del 10 al 30 de gener, Citilab, Cornellà de Llobregat [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC