Punt TIC

Setmanari Punt TIC
24 de setembre - núm. 717

 
 
Trobades de cocreació per la innovació social
 
Trobades de cocreació: els Punt TIC com a agents d'innovació social
 

Com podríem acompanyar als Punt TIC a evolucionar per ser agents actius en la facilitació de dinàmiques d'innovació social digital col·laborativa al seu territori? Aquesta pregunta ha estat el punt de partida per les trobades de cocreació que han tingut lloc els dies 12 i 13 de setembre, a l'Hospitalet de Llobregat.

 
 
Participants en la JdIS 2017
 
Ens veiem aquest dijous 27 de setembre a la #JdIS!
 

Si formes part de la Xarxa Punt TIC no pots faltar a la nostra cita anual: la Jornada de dinamització de la Internet Social. Tindrà lloc dijous 27 de setembre, de 9.00 a 17.30 hores, a l'Espai Bital (C/ José Agustín Goytisolo, 22-28. L'Hospitalet de Llobregat), sota el lema 'Preparem la xarxa per a nous reptes'. No oblidis inscriure-t'hi!

 
 
Il·lustració sobre ciutats intel·ligents
 
L’SmartCAT Challenge cerca solucions a reptes urbans
 

Les empreses i persones emprenedores que vulguin participar amb les seves solucions tecnològiques o productes en la tercera edició de l'SmartCAT Challenge tenen temps d'inscriure-s'hi fins al 15 d'octubre de 2018. És iniciativa de la Secretaria de Telecomunicacions Ciberseguretat i Societat Digital i l'Ajuntament de Sabadell.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Fotografia de la presentació de la programació de #gòTICtardor18

El Punt TIC - Òmnia gòTIC de Tàrrega presenta la programació de tardor

Ho ha fet amb un acte que ha aplegat a una quarantena de persones i que ha comptat amb la participació de Rosa Maria Perelló, alcaldessa de Tàrrega; Joan Palou, regidor d'Acció Social, Treball i Família; i Ramon Oromí, dinamitzador del centre. El 25 i 26 de setembre es podran fer les inscripcions de manera presencial.Cartell del curs `Moodle per a formadors/ores` de Colectic

Vols crear els teus cursos virtuals amb Moodle? O fer els primers passos amb la robòtica educativa?

La cooperativa Colectic, que gestiona un Òmnia al barri del Raval de Barcelona, ofereix aquesta tardor un ampli ventall de cursos en línia adreçats a persones vinculades amb entitats del tercer sector. El 8 d'octubre començaran tres d'ells, sobre Moodle, Facebook i robòtica i programació educatives. 
 
NOTÍCIES
 

Fotografia d`una edició anterior de RoboCAT

Descobriu els detalls de la RoboCAT 2019 en una formació!

L'associació El Racó dels Robotaires organitza dos cursos de preparació de la 4a edició de la RoboCAT, el Campionat de Robòtica de Catalunya. Un tindrà lloc el 27 de setembre a Girona i l'altre l'endemà, el 28 de setembre, a Barcelona.

 

Cartell dels 1rs Premis Daina-Isard

Convocats els Premis Daina-Isard pel foment del cooperativisme, l'emprenedoria i la innovació social

La cooperativa d'ensenyament Daina-Isard ha donat a conèixer la primera edició dels Premis Daina-Isard, que pretenen incentivar i fomentar l'esperit cooperatiu i emprenedor i impulsar l'aparició de noves iniciatives empresarials de caràcter social en forma de cooperativa a la comarca del Baix Llobregat.

 
 
 
AGENDA
 
 
Diada TIC: 'Inspirant la revolució digital: la humanització de la tecnologia'
27 de setembre, CosmoCaixa Barcelona [+info]
Jornada de dinamització de la Internet Social 2018
27 de setembre, Espai Bital, L'Hospitalet de Llobregat [+info]
Jornada d'Innovació TIC en el sector de la formació
2 d'octubre, Palau Macaya, Barcelona [+info]
Dona i Enginyeria. La revolució tecnològica és femenina
3 d'octubre, Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya, Barcelona [+info]
WordCamp Barcelona 2018
Del 5 al 6 d'octubre, Edifici Històric de la Universitat de Barcelona [+info]
Cursos en línia del Punt TIC de l'Alta Ribagorça
A partir del 9 d'octubre, Telecentre Alta Ribagorça, El Pont de Suert [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC