Punt TIC

Setmanari Punt TIC
30 de juliol - núm. 712

 
 
Foto de grup de dinamitzadors/ores en la JdIS 2017
 
Ja tenim el programa de la Jornada de la Internet Social 2018
 

'Preparem la xarxa per a nous reptes' serà el lema de la Jornada de dinamització de la Internet Social 2018. Tindrà lloc dijous 27 de setembre a l'Espai Bital (C/ José Agustín Goytisolo, 22-28. L'Hospitalet de Llobregat). Ja podeu consultar el programa provisional! Aviat obrirem les inscripcions.

 
 
Jesús Arbués
 
"El sistema educatiu ha de canviar perquè els nens ho demanen a crits"
 

Jesús Arbués és professor de secundària a l'INS Vilatzara de Vilassar de Mar, on treballa des de fa més de 25 anys. És d'aquells docents que innova dins l'aula i adopta les noves tecnologies com a eina educativa i d'aprenentatge. Tens ganes de sentir-lo?

 
 
Infants amb una tauleta
 
Dixit publica un dossier sobre les addiccions a les pantalles
 

El document recull referències a monografies, articles, vídeos i recursos web que tracten les addiccions a les pantalles. L'any 2011 ja havia elaborat un altre dossier sobre aquesta temàtica, sota el títol 'Noves addiccions en els adolescents'.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Logotip del Dia d`Ada lovelace

Celebreu el Dia d'Ada Lovelace al vostre Punt TIC!

El segon dimarts d'octubre se celebra el Dia d'Ada Lovelace, dedicat a les dones en les àrees STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques). Des de l'Oficina de Dinamització de la Xarxa Punt TIC animem tots els dinamitzadors i dinamitzadores a organitzar una activitat i sumar-se així a aquesta iniciativa internacional.JdIS 2017

Demà, últim dia per presentar-se o nominar companys/es als Premis ALL DIGITAL

Dinamitzador/a digital, "changemaker" digital, projecte en cooperació i recurs digital i història digital sobre ciutadania global. Aquestes són les categories en què es pot participar en els Premis ALL DIGITAL. S'hi poden presentar autocandidatures o nominar companys/es. Afanyeu-vos-hi! 
 
NOTÍCIES
 

Coworking i Viver d`empreses creativoculturals de Salt

Espai disponible al Coworking i Viver d'empreses creativoculturals de Salt

Salt compta amb un espai de cotreball i viver d'empreses especialment destinat a projectes creatius i culturals. El passat divendres, 27 de juliol, van fer una jornada de portes obertes, en el marc de la Festa Major del municipi.

 

ALL DIGITAL Summit 2018

L'ALL DIGITAL Summit 2018 tindrà lloc a Brussel·les

Els dies 18 i 19 d'octubre de 2018, la xarxa ALL DIGITAL celebrarà la seva 11a cimera anual sota el títol 'Viatge digital: De la inclusió a l'apoderament'. Tindrà lloc a Brussel·les i serà coorganitzat amb l'organització belga MAKS vzw.

 
 
 
AGENDA
 
 
Treu-li suc al teu smartphone
Del 19 de setembre al 21 de novembre, Can Magarola, Lliçà de Vall [+info]
WordCamp Barcelona 2018
Del 5 al 6 d'octubre, Edifici Històric de la Universitat de Barcelona [+info]
ALL DIGITAL Summit 2018
Del 18 al 19 d'octubre, NH Brussels Bloom, Brussel·les [+info]
Barcelona Grad Cohort Workshop
Del 18 al 19 d'octubre, Campus Nord de la UPC, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC