Punt TIC

Setmanari Punt TIC
23 de juliol - núm. 711

 
 
Portada del recull del material de la 2a edició del curs `Nous Artesans Digitals`
 
Compartim el material de la segona edició del curs 'Nous artesans digitals'
 

Entre maig i juny, 15 persones han realitzat i superat la formació en línia 'Nous artesans digitals'. Fabricació digital, programació, robòtica i Internet de les coses són alguns dels temes que s'hi han tractat. Si voleu aprofundir-ne més, us compartim un recull amb el material del curs.

 
 
Logotip dels ALL DIGITAL Awards
 
Vols que et reconeguin com el millor dinamitzador/a digital d'Europa?
 

Si et presentes als ALL DIGITAL Awards explicant la tasca que realitzes, això serà possible. També existeixen altres categories: "changemaker" digital, projecte en cooperació, recurs digital i història digital sobre ciutadania global. El període per presentar candidatures tanca el 31 de juliol.

 
 
Portada de la guia DigComp
 
Una guia recull experiències inspiradores sobre promoció de les competències digitals
 

La Comissió Europea publica una guia dins el Marc europeu de competències digitals (DigComp). Mostra experiències inspiradores que s'estan portant a terme per promoure les competències digitals. També pretén oferir informació actualitzada sobre el marc DigComp.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Infants i joves participant en Moonhack 2018 a l`Òmnia de Torrelles de Llobregat

Tremp i Torrelles, al mapa del Moonhack 2018

L'any passat, 28.575 infants i joves van programar alhora, tot sumant-se a la iniciativa Moonhack. Enguany, aquest repte s'ha realitzat el 20 de juliol i encara estan fent el recompte de participants. El que sí que sabem és que 25 nens i nenes s'hi han sumat des del Punt TIC de Tremp i vuit des de l'Òmnia de Torrelles de Llobregat.
"Treu-li suc al teu smartphone", al Punt TIC de Lliçà de Vall

Entre els mesos de setembre i novembre de 2018, el Punt TIC Lliçà de Vall oferirà una formació en telèfons intel·ligents. Les persones participants hi aprendran sobre configuració, el núvol, Whatsapp i altres aplicacions i widgets. Les sessions es realitzaran els dimecres 19 de setembre, 3 i 17 d'octubre i 7 i 21 de novembre. 
 
NOTÍCIES
 

Braç robòtic

Convocats els Premis 'Nit de la Robòtica'

Pretenen destacar, d'una banda, la trajectòria professional d’una persona o un col·lectiu i, d'una altra, un projecte innovador. El període per presentar-hi candidatures estarà obert fins al 22 de setembre de 2018 i els premis es lliuraran a la Nit de la Robòtica, el 25 d'octubre.

 

Barcelona Grad Cohort Workshop

"Barcelona Grad Cohort Workshop" ofereix 50 places per a dones estudiants d'informàtica

La primera edició d'aquest esdeveniment que es realitzarà fora dels Estats Units tindrà lloc a Barcelona, el 18 i 19 d'octubre de 2018. La inscripció és gratuïta i han ampliat el termini fins al 25 de juliol.

 
 
 
AGENDA
 
 
Treu-li suc al teu smartphone
Del 19 de setembre al 21 de novembre, Can Magarola, Lliçà de Vall [+info]
WordCamp Barcelona 2018
Del 5 al 6 d'octubre, Edifici Històric de la Universitat de Barcelona [+info]
Barcelona Grad Cohort Workshop
Del 18 al 19 d'octubre, Campus Nord de la UPC, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC