Punt TIC

Setmanari Punt TIC
09 de juliol - núm. 709

 
 
Premi Dona TIC 2018
 
Convocat el Premi 12x12 Dona TIC 2018
 

Organitzats pel Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública i l'associació Tertúlia Digital, els guardons volen reconèixer i donar visibilitat a dones que estan tenint un paper cabdal en l'àmbit tecnològic i, així, animar les nenes i dones joves a estudiar enginyeries i assumir posicions de lideratge en el sector. S'hi podran presentar candidatures fins al 15 de novembre de 2018.

 
 
 
El "coworking" de retorn social Sinèrgics celebra el seu segon aniversari
 

Sinèrgics és un "coworking" pioner, ja que és considerat el primer espai de cotreball amb retorn social. En què es diferencia dels altres? Els i les "coworkers" aportar el seu talent i la seva experiència professional per ajudar la ciutadania del seu entorn. Impulsat per l'Ajuntament de Barcelona i situat al barri de Baró de Viver, celebra ara els dos anys de funcionament.

 
 
Barcelona Grad Cohort Workshop
 
"Barcelona Grad Cohort Workshop" ofereix 50 places per a dones que estiguin fent màster o doctorat en informàtica
 

"Grad Cohort Workshop" és una trobada de dones estudiants de màster o doctorat en l’àmbit de la informàtica. Fins al moment, se n'han fet diverses edicions als Estats Units. La primera que es realitzarà en un altre país serà la de Barcelona, el 18 i 19 d'octubre de 2018. La inscripció és gratuïta i han ampliat el termini fins al 25 de juliol.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Foto de la inauguració del centre gestor de residus tecnològics

La Fundació Trinijove gestionarà un centre de gestió de residus tecnològics

La Fundació Trinijove, que compta amb un Punt TIC - Òmnia, va inaugurar el 27 de juny un centre gestor de residus tecnològics al barri del Parc i la Llacuna del Poblenou, Barcelona. Serà un servei de reciclatge d’ordinadors, tauletes i telèfons mòbils i oferirà formació professional i llocs de treball a joves de l'entitat.JdIS 2017

Recordeu que el 27 de setembre tenim una cita!

Agafeu l'agenda i reserveu-vos el 27 de setembre per retrobar-vos amb els companys i companyes de la Xarxa Punt TIC. Pensem que no hi ha millor manera de començar el curs que compartint i aprenent en una nova edició de la Jornada de dinamització de la Internet Social! Tindrà lloc a l'Espai Bital, un nou equipament de la Generalitat de Catalunya a L'Hospitalet de Llobregat. 
 
NOTÍCIES
 

Logotip del JSCamp

La JSCamp aplegarà la comunitat JavaScript en Barcelona

Del 18 al 20 de juliol, Barcelona acollirà la quarta edició de la JSCamp, una conferència internacional dedicada al llenguatge de programació JavaScript i les tecnologies que hi estan associades. Hi ha 35 entrades gratuïtes per a membres de grups minoritaris en el sector tecnològic.

 

iFest 2019

En marxa l'iFest countdown

L'iFest és un festival de la disrupció, la ciència i la tecnologia, impulsat per Catalunya Emprèn. Enguany estrena l'iFest countdown, un programa d’aprenentatge i competició on els i les participants desenvoluparan prototips per donar resposta a reptes, que exposaran a l'iFest Day Zero. Aquest esdeveniment tindrà lloc el 14 de febrer de 2019, al Centre de Convencions Internacional de Catalunya.

 
 
 
AGENDA
 
 
Presentació del Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2018
12 de juliol, Edifici Imagina-Mediapro, Barcelona [+info]
Eines digitals per a professionals: aconsegueix i gestiona els teus clients a la xarxa
17 de juliol, ICAB, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC