Punt TIC

Setmanari Punt TIC
11 de juny - núm. 705

 
 
Logotip dels ALL DIGITAL Awards
 
Vols que et reconeguin com el millor dinamitzador/a digital d'Europa?
 

Si et presentes als ALL DIGITAL Awards explicant la tasca que realitzes, això serà possible. A més, podràs viatjar a Brussel·les per participar en l'ALL DIGITAL Summit i recollir el premi. També existeixen altres categories: "changemaker" digital, projecte en cooperació, recurs digital i història digital sobre ciutadania global. El període per presentar candidatures tanca el 31 de juliol.

 
 
Jordi Serratosa, coordinador d`m4social ha fet un taller sobre apps socials a la IX Jornada Punt TIC i Presó
 
100 participants i 100 piulades, a la IX Jornada Punt TIC i Presó
 

El matí del 6 de juny, hem celebrat la IX Jornada Punt TIC i Presó, a la seu del CEJFE, Barcelona. Ha estat tot un èxit d'assistència, amb un centenar de persones participants. A través de l'etiqueta #PuntTICiPresó, els i les assistents i ponents han construït el relat digital de la trobada. 111 usuaris han fet gairebé 300 piulades i repiulades al llarg del dia i han aconseguit 179 mil impressions en pantalla.

 
 
IX Jornada Punt TIC i Presons
 
Àlbum de fotos: Jornada Punt TIC i Presó 2018
 

Aquí teniu les millors imatges de la IX Jornada Punt TIC i Presó! Us compartim l'àlbum de fotografies realitzades per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC durant el transcurs de la jornada i l'àlbum amb les fotografies en 360º que es van fer durant el taller "Realitat Virtual. Possibilitats" realitzades per Jesús Arbués, professor de secundària de l'INS Vilatzara de Vilassar de Mar.

 
 
 
 
LA XARXA
 


"Estiu Maker", a l'Òmnia Martí-Codolar

L'Òmnia Martí-Codolar, situat al districte Horta-Guinardó de Barcelona, anima els i les joves a partir de 16 anys a aprendre robòtica i impressió 3D, tot aprofitant les vacances d'estiu. Ho fa amb dos cursos gratuïts de tres setmanes de durada, que s'imparteixen dos dies en setmana.Activitat Dia Internacional contra l`Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia

Lipdub per celebrar el Dia Internacional contra l'Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia

El passat 17 de maig, els Òmnia La Devesa del Pla i Ripoll60, de Ripoll, van celebrar el primer lipdub conjunt per commemorar el Dia Internacional contra l'Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia. Una desena de participants es van reunir per celebrar la jornada commemorativa i festiva, que va començar amb un debat. 
 
NOTÍCIES
 

Informació sobre el projecte

AMIT-CAT busca dones professionals per difondre les STEM als instituts

L'objectiu és que esdevinguin ambaixadores del projecte "STEM AMB TU", que pretén fomentar les vocacions en ciències, tecnologia, enginyeries i matemàtiques (STEM), tot integrant la dimensió de gènere. Faran xerrades divulgatives als centres educatius. També està oberta la convocatòria per als instituts que vulguin acollir aquestes activitats.

 

Imatge de la plana web del programa

Google ofereix formació en competències digitals

Són cursos de 40 hores de durada, que se centren en temes com el màrqueting digital, el comerç electrònic, la transformació digital o desenvolupament web i d'aplicacions mòbils. Es poden realitzar en línia i també hi ha algunes formacions presencials a diferents ciutats.

 
 
 
AGENDA
 
 
Dones trencadores de codis. Segona edició
12 de juny, Espai Francesca Bonnemaison, Barcelona [+info]
Exprimeix Instagram i Twitter al teu negoci
Del 14 al 21 de juny, Enoturisme Penedès, Vilafranca del Penedès [+info]
Maker Faire Barcelona 2018
Del 16 al 17 de juny, Pavelló Italià de Fira Barcelona Montjuïc [+info]
Hackató Dades X Dones
16 de juny, Centre Cívic Casa Groga, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC