Punt TIC

Setmanari Punt TIC
19 de març - núm. 694

 
 
Part de la portada de l`Estudi de l’ecosistema de la robòtica a Catalunya
 
Publicat un estudi sobre el sector de la robòtica a Catalunya
 

Identifica 96 empreses, 10 entitats, 9 centres universitaris i 30 centres de formació professional que treballen en l'àmbit de la robòtica. L'objectiu és conèixer totes les organitzacions que formen part d’aquest ecosistema arreu del territori.

 
 
Il·lustració per difondre el premi #SaferInternet4EU
 
Convocatòria per participar en els pemis #SaferInternet4EU
 

Aquests premis reconeixeran eines, serveis, recursos i iniciatives que promoguin la seguretat en línia i l'alfabetització mediàtica entre els infants, pares, mares i professorat. S'hi poden presentar candidatures fins al 15 de maig.

 
 
Instal·lacions del CIFO La Violeta
 
Formacions TIC 100% subvencionades, al CIFO La Violeta
 

El CIFO La Violeta de Barcelona ha donat a conèixer l'oferta formativa d'abril a novembre. Java, Laravel, Angular, Wordpress, CISCO, Windows Server... són algunes de les eines en què es podran formar les persones en procés de cerca de feina.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Cartell del taller de música electrònica a Tremp

Lab de música electrònica a Tremp

El Punt TIC de Tremp col·labora amb l'Escola Municipal de Música en la XII setmana musical, tot organitzant una activitat on els infants dissenyaran i programaran instruments musicals amb Scratch. L'activitat forma part de la iniciativa ALL DIGITAL Week.Programa EmprenJove: el meu negoci a internet

Programa EmprenJove: el meu negoci a Internet

Can Muntanyola organitza una formació adreçada a joves creatius i creatives que vulguin comercialitzar les seves creacions a través d'Internet. Les classes s'iniciaran l'11 d'abril i la inscripció es podrà realitzar fins al dia 3 del mateix mes. 
 
NOTÍCIES
 

Crida per participar a Maker Faire 2018

Maker Faire Barcelona busca 'makers' que hi vulguin participar

Aquesta trobada tindrà lloc el 16 i 17 de juny, al Pavelló italià de la Fira Montjuïc, Barcelona. Ha obert el "call for makers" per a expositors, presentacions, tallers i performance.

 
 
 
AGENDA
 
 
Càpsula formativa: "Advocat: fes la teva millor marca"
20 de març, ICAB, Barcelona [+info]
Campus de videojocs
Del 26 al 29 de març, Edukbits, Figueres [+info]
Càpsula formativa: "Negoci on-line: aspectes legals bàsics"
5 d'abril, ICAB, Barcelona [+info]
ITworldEdu 2018
Del 16 al 17 d'abril, Teatre-Auditori Sant Cugat, Sant Cugat del Vallès [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC