Punt TIC

Setmanari Punt TIC
05 de març - núm. 692

 
 
Fotograma del vídeo sobre la Xarxa Òmnia
 
La Xarxa Òmnia ha estat present al Mobile World Congress
 

Del 26 de febrer a l'1 de març, Barcelona ha estat l'escenari d'una nova edició del Mobile World Congress. A més de ser un aparador per a les innovacions més punteres de la indústria mòbil, el congrés també ha donat espai a projectes que treballen el vessant més social de la tecnologia, com és el cas de la Xarxa Òmnia.

 
 
Presentació de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya al MWC18
 
5 projectes socials que es van presentar al MWC18
 

La tecnologia mòbil i la innovació també serveixen per millorar la qualitat de vida de les persones. Així ho van demostrar les organitzacions que van participar en les propostes més socials del Mobile World Congress, com ara la trobada de m4social i la taula rodona del programa d-LAB.

 
 
Foto de grup dels mSchools Mobile Learning Awards 2018
 
En marxa la quarta edició del programa educatiu mSchools
 

El programa mSchools, que promou la integració de les tecnologies mòbils a l'aula, va engegar la seva quarta edició en una jornada celebrada en el marc del Mobile World Congress. També s'hi van lliurar els Mobile Learning Awards 2018 a projectes innovadors de docents, escoles i AMPA.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Cartell de les formacions de març de Sant Feliu Innova

Forma't en xarxes socials i gaudeix amb la programació, a Sant Feliu!

Sant Feliu Innova ha donat a conèixer el seu programa formatiu per al mes de març, que inclou cursos d'informàtica bàsica, ús de telèfons mòbils i xarxes socials, a més de la trobada setmanal del Club Maker.Fotograma del vídeo publicat per la Xarxa Òmnia sobre els 10 anys de l`Òmnia de Sant Vicenç dels Horts

10 anys de camí, a l'Òmnia de Sant Vicenç dels Horts

L'Òmnia de Sant Vicenç dels Horts celebra el seu desè aniversari compartint històries de vida de persones vinculades amb el punt. Han estat més de 1.600 persones, la majoria dones, les que han passat per l'Òmnia al llarg d'aquests 10 anys. 
 
NOTÍCIES
 

Il·lustració que mostra una dona animant a

La participació i la presència de les dones en la Viquipèdia, a debat

En el marc del Dia Internacional de les Dones Treballadores s'organitzen una infinitat d'activitats a tot Catalunya. En destaquem dues relacionades amb la presència de les dones a la Viquipèdia: la taula rodona "La Viquipèdia com a camp de batalla" i l'Editatona d'art i feminisme.

 

Il·lustració amb cares de 999 dones

La darrera empenta al viquirepte "The Dinner Party"!

Aquest repte vol aconseguir que la Viquipèdia en català tingui les biografies de les 999 dones que apareixen a l'obra feminista "The Dinner Party" abans del 8 de març. En falten 63. A l'Òmnia Verdum han organitzat una trobada demà, 6 de març, a les 12.00 hores, per col·laborar-hi!

 
 
 
AGENDA
 
 
Femtalent Fòrum 2018
9 de març, Parc Tecnològic de Barcelona Activa [+info]
Càpsula formativa: "Advocat: fes la teva millor marca"
20 de març, ICAB, Barcelona [+info]
Càpsula formativa: "Negoci on-line: aspectes legals bàsics"
5 d'abril, ICAB, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC