Punt TIC

Setmanari Punt TIC
19 de febrer - núm. 690

 
 
Il·lustració Open Source Software
 
Crida per col·laborar en la traducció de les guies de codi obert de GitHub
 

Es tracta d'una col·lecció de recursos per a persones, comunitats i empreses que vulguin aprendre a desenvolupar i contribuir a un projecte de codi obert. Es busquen persones voluntàries per traduir les guies al català.

 
 
Il·lustració amb cares de 999 dones
 
Les 999 dones de "The Dinner Party", a la Viquipèdia
 

Aconseguir que la Viquipèdia en català tingui les biografies de les 999 dones que apareixen a l'obra "The Dinner Party". Aquest és el repte que s'ha marcat Viquidones. I ho vol fer abans del 8 de març, Dia de les Dones Treballadores. Hi col·labores?

 
 
Inauguració de la Mobile Week Barcelona 2018
 
Itinerari sobre el futur quotidià, a la Mobile Week Barcelona
 

Fins al 24 de febrer té lloc el Mobile Week Barcelona, sobre la transformació digital a través de l’art, la ciència i la tecnologia. Té diferents eixos temàtics, però el central és el futur quotidià. Us oferim un itinerari per no perdre-us les taules rodones i tallers al voltant d'aquest concepte!

 
 
 
 
LA XARXA
 

Cartell de la VII convocatòria de Sant Jordi DigiTale

VII Mostra de Relats Digitals "Sant Jordi DigiTale"

El programa AlfaDigital i la CoP TIC i Presó convoquen la setena edició de "Sant Jordi DigiTale", que reunirà relats d'àudio, vídeo, foto, narratives digitals i altres obres en format digital creades per interns i internes i professionals dels centres penitenciaris.Taller de Cardboards amb infants.

Els Punt TIC a la Mobile Week Barcelona

Els Òmnia Vedum i Colectic participen en la Mobile Week Barcelona, que té lloc del 15 al 24 de febrer. Hi ofereixen tallers de robòtica, programació, fabricació digital, tecnologia connectiva i reutilització d'equips. 
 
NOTÍCIES
 

Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica 2018

Arriba la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica 2018

Aquesta trobada, que tindrà lloc el 22 de febrer de 2018, pretén ser el punt d'inici de les activitats i la primera trobada de networking de l'any entre professionals, empreses, administració pública, associacions i institucions del sector TIC.

 

Mobile Social Congress 2018: Per un model electrònic just

Mobile Social Congress 2018: Per un model electrònic just

La 3a edició del Mobile Social Congress vol ser un espai de trobada i reflexió ciutadana per plantejar un model electrònic just. Tindrà lloc el 27 i 28 de febrer, al Pati Manning de Barcelona.

 
 
 
AGENDA
 
 
Hackató EDhack Raval
Del 23 al 24 de febrer, Museu Marítim de Barcelona [+info]
Mobile World Congress 2018
Del 26 de febrer al 1 de març, Fira Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat [+info]
4YFN 2018
Del 26 al 28 de febrer, Fira Montjuïc, Barcelona [+info]
YoMo 2018
Del 27 de febrer al 2 de març, La Farga de L'Hospitalet, L'Hospitalet de Llobregat [+info]
Descobreix la teva proposta de valor i lidera el teu negoci cap a l'èxit
27 de febrer, Col·legi de l'Advocacia de Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC