Punt TIC

Setmanari Punt TIC
15 de gener - núm. 685

 
 
Participants a l`acte de presentació d`EDhack Raval
 
Hackató EDhack Raval, una trobada per buscar solucions a reptes educatius
 

El 23 i 24 de febrer, 200 persones es trobaran per construir plegades solucions que abordin reptes educatius importants per a la comunitat del barri del Raval. Serà a la hackató EDhack Raval, impulsada per la Fundació Jaume Bofill i la Fundació Tot Raval.

 
 
Moment de la cerimònia de lliurament de premis del mSchools Mobile Learning Awards 2017
 
Els mSchools Mobile Learning Awards busquen projectes innovadors de docents i escoles
 

Reconeixen els projectes més innovadors de docents i escoles de Catalunya a través de l'ús de la tecnologia mòbil a l’educació. S'hi podran presentar candidatures fins a l'11 de febrer i el lliurament de premis es realitzarà l'1 de març, en el marc del Mobile World Congress.

 
 
Dia de la Internet Segura 2018:
 
El respecte a l'hora de crear i compartir, eix del Dia de la Internet Segura
 

El dimarts 6 de febrer se celebrarà arreu del món el Dia de la Internet Segura 2018 (Safer Internet Day), que pretén promoure un ús segur i positiu de les tecnologies digitals, especialment entre infants i joves. INSAFE/INHOPE organitza aquesta diada, amb el suport de la Comissió Europea.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Cartell dels tallers creatius a l`Òmnia Verdum

Tallers creatius, a l'Òmnia Verdum

L'Òmnia Verdum tornar a obrir les portes amb la voluntat d'apropar la tecnologia comunitària i creativa al barri. Posa en marxa dos nous tallers, un de creació fotogràfica i un altre de disseny gràfic. Tots dos tallers són gratuïts i s'adrecen a joves a partir dels 16 anys. Hi ha vuit places en cadascun.Formació digital al Punt TIC de la Biblioteca Roca Umbert

Programació, robòtica, 3D i big data, als tallers de la Biblioteca Roca Umbert

El Punt TIC de la Biblioteca Roca Umbert de Granollers obre les inscripcions per als cursos i monogràfics que ofereix entre febrer i maig. Es tracta d'una extensa oferta formativa amb propostes específiques per a joves i adults. 
 
NOTÍCIES
 

Dos alumnes i un professor programant robots amb Lego

Enquesta sobre pensament computacional, adreçada al professorat

Amb aquest qüestionari es pretén recollir l'opinió dels professors i professores que treballen la robòtica, la programació i el pensament computacional a l'aula. La informació servirà per elaborar un informe sobre la situació de l'ensenyament d'aquestes habilitats i disciplines a l'Estat espanyol.

 
 
 
AGENDA
 
 
EmprènTIC: El meu negoci a Internet
Del 17 de gener al 25 d'abril, Can Muntanyola, Granollers [+info]
8a trobada ScratchEd Meetup Barcelona
20 de gener, Punt Multimèdia de la Casa del Mig, Barcelona [+info]
Seminari "Eines web: El gestor de continguts"
Del 7 de febrer al 6 de març, en línia [+info]
Robòtica i electrònica creativa amb Scratch per Arduino
14 de febrer, Citilab, Cornellà de Llobregat [+info]
Hackató EDhack Raval
Del 23 al 24 de febrer, Museu Marítim de Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC