Nuclio Digital School publica l'e-book 'Dating Science' que ens ajuda a entendre el poder del big data i la intel·ligència artificial per conèixer com impactarà en el futur la transformació que ja s'està vivint.

Il·lustració de l'artista Ricardo Cavolo
Il·lustració de l'artista Ricardo Cavolo. 2023. Fuente: Nuclio School. Licencia: BY-SA.

Aquest llibre digital de Nuclio School se centra en la recerca i coneixement de la professió de la persona científica de dades, basant-se en el coneixement i la perspicàcia de cinc experts en la matèria: Espartac Camero, Jesús Prada, Massimiliano Brevini, Toni Badia i Carlos Pérez. Aborden temes com a Intel·ligència Artificial, Big Data, Deep Learning o Machine Learning. A més, la publicació compta amb les il·lustracions de l'artista Ricardo Cavolo.

La publicació tracta de donar resposta a aquests desafiaments socials i mostrar com la capacitat de millorar els processos empresarials és el que ha fet que el científic de dades sigui un dels perfils digitals més buscats en el mercat laboral. És per això que la necessitat de poder comptar amb persones que sàpiguen com entendre i manejar aquestes dades de manera eficient a les empreses, és vital. Si t'ha interessat el tema, pots descarregar aquí de manera gratuïta l'e-book .