Diada de Sant Jordi a la Rambla del Raval
Els Òmnia del Raval aprofitaran la diada de Sant Jordi per celebrar els 20 anys del projecte Òmnia al barri. Autor: Colectic. Licencia: BY-SA.

Els Òmnia de la Fundació Servei Solidari, de Colectic i l'Espai Tecnològic del Casal dels Infants han preparat diverses activitats conjuntes, que portaran a terme al llarg del matí del dimarts 23 d'abril, a les parades que tindran a la plaça dels Àngels:

  • Organitzaran una exposició de fotografies històriques que repassaran aquests 20 anys de Xarxa Òmnia al barri i com ha evolucionat el projecte des de l'accés a Internet i l'assoliment de competències digitals bàsiques a la robòtica educativa.
  • Faran una activitat de vídeo amb un croma, que els permetrà recrear els moments històrics de la Xarxa Òmnia a través d'imatges digitals. Les persones participants podran experimentar amb la superposició d'imatges que les portaran a diversos moments i espais de la història del projecte.
  • La gent que s'hi acosti podrà posar a prova els seus coneixements dels 20 anys dels Òmnia al Raval amb un joc interactiu de pregunta-resposta desenvolupat amb Scratch i MakeyMakey.

A més, en la 16a edició de la Diada de Sant Jordi al Raval es podrà participar i gaudir dels diferents tallers i actuacions que s'han programat des de les més de 80 organitzacions, coordinades per la Fundació Tot Raval, que s'han implicat en la diada de Sant Jordi.