Participants en la JdIS 2018 en una de les jornades territorials que s'hi van fer
En la JdIS 2018 ja es van generar espais de trobada i ara se'ls donarà continuïtat. Autor: Oficina Tècnica de la Xarxa PuntTIC. 2018.

2018 va ser un any de canvis, de renovacions i d'impuls en la Xarxa Punt TIC, molt enfocats en la innovació social digital. Volem aprofitar aquest moment per impulsar nous projectes i noves col·laboracions i pensem que per aconseguir-ho és indispensable trobar-nos i establir sinergies entre els i les diferents professionals que fem possible la xarxa.

Així, aquest 2019 realitzarem diverses trobades territorials amb l'objectiu d'aplegar les persones dinamitzadores d'un mateix territori i posar en comú la tasca que realitza cada centre, teixir xarxa i trobar possibilitats de col·laboració. També seran un espai de formació, ja que, el programa inclourà un taller sobre recursos útils per a dinamitzadors/ores.

La primera d'aquestes jornades tindrà lloc al Punt TIC Palau-solità i Plegamans (Centre Cívic porta 11 - Carrer del Camí Reial, 44. 08184 Palau-solità i Plegamans) dijous 24 de gener de 2019, de 10.00 a 14.00 hores. Convidem a tots els dinamitzadors i dinamitzadores dels Punt TIC del Vallès Oriental i Occidental a participar-hi! Poden realitzar la inscripció a través d'aquest formulari.

Programa:

  • 10.00-11.00 h. Benvinguda institucional
  • 11.00-11.30 h. Pausa - cafè
  • 11.30-12.00 h. Presentació dels projectes 'Digital Welcome' i 'Wemin', una visió de com s'integren els projectes europeus a la dinàmica d'un Punt TIC, a càrrec d'Esther Subias, coordinadora de projectes europeus a Colectic
  • 12.00-13.00 h. Formació 'Nous artesans digitals' a càrrec de Pep Oliveras, dinamitzador, formador i consultor en l'ús de les TIC
  • 13.00-14.00 h. Dinamització territorial. Coneixem els diferents Punt TIC presents a la trobada i posem en comú els punts i projectes coincidents que ens puguin fer avançar, créixer i fer xarxa. Coneguem-nos millor nosaltres i el nostre capital social.

Organitzen l'acte la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, a través de la Xarxa Punt TIC, el Punt TIC Palau-solità i Plegamans i els projectes 'Digital Welcome' i 'Wemin'.

 

This event is part of a project that was funded by the European Union’s Asylum, Migration and Integration Fund, under grant agreement project nº 776128. This text reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.