Premiats a la desena edició dels Premis Educaweb
Premiats a la desena edició dels Premis Educaweb. Autor: Educaweb.

Els Premis Educaweb busquen donar visibilitzat als projectes, materials i experiències que es realitzen a l'estat espanyol i fomentar la creativitat en el disseny de propostes d'orientació. Han pogut participar en el certamen professionals individualment (orientadors professionals, tutors, professors, mestres, pedagogs, psicopedagogs, psicòlegs, etc.) i institucions, centres educatius, organitzacions i empreses que hagin desenvolupat o estiguin desenvolupant un projecte d'orientació acadèmica i/o professional.

En aquesta edició s'han presentat al certamen 39 propostes provinents d'Aragó, Astúries, Andalusia, Canàries, Castella-la-Manxa, Catalunya, Comunitat de Madrid, Illes Balears, Múrcia i València.

L'acte de lliurament de premis tindrà lloc dijous 29 de novembre, a les 18.30 hores, al Cosmocaixa de Barcelona (Isaac Newton, 26). L'esdeveniment comptarà amb una ponència de John McCarthy, director de l'International Centre for Career Development and Public Policy i expert en desenvolupar polítiques públiques enfocades a l'orientació.

Les persones interessades a assistir-hi hauran de confirmar assistència.