Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La Jornada de la Internet Social 2018 se centrarà en els nous reptes de la xarxa

Publicado el 31/07/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Participants en la JdIS 2017
'Preparem la xarxa per a nous reptes' serà el lema de la JdIS 2018, por Oficina Tècnica de la Xarxa PuntTIC. 2017. Licencia: BY-SA

'Preparem la xarxa per a nous reptes' serà el lema de la Jornada de dinamització de la Internet Social 2018. Tindrà lloc dijous 27 de setembre, de 9.00 a 17.30 hores, a l'Espai Bital (C/ José Agustín Goytisolo, 22-28. L'Hospitalet de Llobregat). Ja podeu consultar el programa!

L'any 2018 està sent un any de canvis, de renovacions i d'impuls. Enfocats en la innovació social digital, us convidem a aquesta edició de la Jornada de dinamització de la Internet Social. Tindrà lloc a l'Espai Bital, L'Hospitalet de Llobregat, un nou equipament que podrem gaudir a partir d'ara.

Tenim moltes ganes de retrobar-nos un any més amb tots vosaltres dinamitzadors i dinamitzadores i també amb tots aquells que tenim projectes comuns: biblioteques, Catlabs... Així doncs esperem que aquesta convocatòria sigui un punt de trobada per a iniciar noves sinergies d'impuls de nous reptes.

Coneixerem, entre d'altres propostes, les possibilitats del nou maquinari així com metodologies i experiències que companys i companyes de la xarxa duen a terme i que ens poden ser d'inspiració per a tots els professionals. Amb moltes ganes que els nostres punts esdevinguin referents territorials per a la ciutadania on trobar suport, acompanyament i aprenentatges al voltant de les TIC i la innovació.

Podeu consultar el programa que ve molt carregat i on esperem que trobeu i escolliu allò que us desperti més interès.

Aviat obrirem les inscripcions!

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.