10 anys de l'ITworldEdu
10 anys de l'ITworldEdu. Autor: ITworldEdu (Facebook). 2018. Licencia: Todos los derechos reservados.

L’ITworldEdu és una trobada sobre innovació tecnològica en l’àmbit educatiu, que aplega representants del sector amb la finalitat de conèixer solucions educatives i reflexionar conjuntament. Té com a propòsit compartir les novetats i tendències de la tecnologia educativa, mostrar aquelles experiències d’escoles més innovadores i els ecosistemes i metodologies basades en les TIC que afavoreixen un millor procés d’ensenyament-aprenentatge. Enguany se centrarà en l'aprenentatge adaptatiu, el big data i la seguretat, els projectes STEM, el mobile learning, les noves metodologies d'aprenentatge, la cultura maker i els nous formats de continguts.

Aquest any per primer cop, l'ITworldEdu comptarà amb uns tallers de 90 minuts de durada i eminentment pràctics sobre les principals tecnologies i metodologies emergents presents a les escoles. Fins al 19 de febrer estarà obert el període per presentar candidatures al call for workshops.

Els tallers proposats hauran de mostrar una experiència innovadora que s'hagi desenvolupat a un centre educatiu en una d'aquestes categories: projectes STEAM, noves metodologies d'aprenentatge, o nous formats de continguts i activitats amb recursos digitals.

El comitè científic de l’ITworldEdu revisarà les candidatures rebudes i seleccionarà les propostes que s’ajustin més als criteris d’avaluació proposats. Les candidatures seleccionades es donaran a conèixer en el termini de dues setmanes des del 19 de febrer.