Premi 12x12 Dona TIC
Premi 12x12 Dona TIC. Fuente: Tertúlia Digital. Licencia: Todos los derechos reservados.

Les bases del certamen 12x12 Dona TIC estableixen sis categories de participació:

  1. Emprenedora: La dona ha de ser fundadora o cofundadora d’una empresa en actiu del sector de les TIC.
  2. Professional: La dona ha de treballar per una empresa o organització o ser “freelance” i estar dedicada a l’àmbit de les TIC.
  3. Acadèmica/Investigadora: La dona s’ha de dedicar a la formació i/o recerca en l’àmbit de les TIC.
  4. Divulgadora: La dona ha de treballar en l’àmbit de la comunicació vinculada a les TIC.
  5. Dona TIC revelacióLa dona ha d’haver tingut un paper rellevant i destacable en l’àmbit de les TIC
  6. Estudiant TIC:  La noia ha de ser estudiant de qualsevol Enginyeria o Enginyeria Tècnica i ha d’haver desenvolupat un projecte i/o iniciativa destacable en l’àmbit de les TIC

Les dones participants hauran d'haver finalitzat estudis d'Enginyeria o Enginyeria Tècnica, excepte en les categories de Divulgadora i Estudiant TIC on la titulació no és necessària. Les candidates poden ser presentades per qualsevol persona o institució que completi el següent formulari. El termini finalitza el proper 15 de novembre.

El veredicte es donarà a conèixer el 15 de desembre durant el Congrès 12x12: "La trobada de les TIC de Cap d'Any". El jurat tindrà en compte la trajectòria professional de les candidates, que siguin referents amb valors en el seu àmbit de treball i que tinguin un imapcte social en clau del bé comú.

Les guanyadores rebran com a premi un reconeixement a la trajectòria professional. A més, el jurat podrà atorgar una menció especial a una institució i a una escola per la seva tasca en la promoció de la incorporació de les dones, i especialment de les joves, en l’àmbit de les TIC.