Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Gamelab 2016

Des del 29/06/2016 - 08:30
hasta el 01/07/2016 - 18:30
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Gamelab 2016
Gamelab 2016. 2016. Fuente: Web de Gamelab. Licencia: Tots els drets reservats

Gamelab és una organització sense ànim de lucre fundada l'any 2005 amb l'objectiu d'inspirar les noves generacions de creadors digitals i ajudar-los un entendre i afrontar els reptes i oportunitats derivades de l'evolució del sector en termes tecnològics, creatius i de negoci.

Tot i que que organitza conferències i activitats a tot el món (Tòquio, Xangai, Madrid, Montevideo, etc.), l'esdeveniment d'impacte alcalde i prestigi té lloc anualment a la ciutat de Barcelona. Aquest esdeveniment acull un miler d'assistents que representen més de 500 empreses i organitzacions de tot el món.

Entre els convidats i ponents que han participat en esdeveniments Gamelab figuren Creadors Llegendaris, visionaris i pioners de Com Shigeru Miyamoto (Super Mario, Zelda), Hideo Kojima (Metall Gear Solid), Will Wright (The Sims), Peter Molyneux (Blanc i Negre, faula), Mark Cerny (bogeria de marbre), Tim Schafer (Monkey Island), Cliff Bleszinski (Gears of War), Hironobu Sakaguchi (final Fantasy), Trip Hawkins (fundador d'Electronic Arts), Jade Raymond (Assassins Creieu), Michel Ancel (Rayman), Kazunori Yamauchi (Gran Turisme), Alex Seropian (halo), Minh Le (Counter Strike), Yu Suzuki (Shenmue), Alex Seropian (heroi de la guitarra), Kim Swift (Portal), Shuhei Yoshida (president de Sony Worldwide estudis), al Lowe (Oci s'adapta a Larry), Siobhan Reddy (Little Big Planet) o Keiji Inafune (Megaman), Entre Molts Altres.

Per inscriure's al Gamelab cal seguir les indicacions que es troben en aquest enllaç. Podeu consultar el programa del congrés en aquest enllaç.

Detalls del curs

Fecha: 
De Miércoles, 29 Junio, 2016 - 08:30 hasta Viernes, 1 Julio, 2016 - 18:30
Lugar:
Hotel Esperia Tower
C/ Gran Via, 144 L'Hospitalet de Llobregat

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.

Te puede interesar también