Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Suma't a l'European Maker Week

Publicado el 17/05/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
European Maker Week
European Maker Week. Fuente: European Maker Week. Licencia: Tots els drets reservats

Del 30 de maig al 5 de juny es celebra la European Maker Week, una iniciativa de la Comissió Europea i la Maker Faire Roma per a promoure la cultura maker entre la ciutadania. Es preveu que es desenvolupin al voltant de 450 esdeveniments a gairebé una trentena de països.

El moviment maker és el nom que es dona a les persones i col·lectius que desenvolupen productes, solucions i tecnologies úniques i innovadores a través de la filosofia Do It Yourself ("Fes-ho tu mateix") i de la col·laboració mútua. Durant els últims 10 anys aquest moviment ha crescut molt gràcies a la generalització d'Internet, la proliferació de tecnologia lliure - com ara Arduino o Raspberry Pi- i el naixement d'espais com els Fablabs, que han esdevingut punts de trobada i intercanvi de coneixement. De fet, Europa és el continent amb el major nombre d'espais d'aquest tipus i ha estat el lloc de naixement de moltes iniciatives open source. 

L'European Maker Week vol fomentar una educació creativa i innovadora a les escoles de tota Europa i generar sinergies entre les administracions, ciutadans, inversors i el moviment maker local a través dels Fablabs, espais Maker i HackerSpaces. Durant tota la setmana s'han programat tallers, conferències i exposicions de projectes i una conferència inaugural que tindrà lloc a Brusel·les.

A la pàgina web de l'esdeveniment podeu trobar una llista dels esdeveniments programats, geolocalitzats a la ciutat on tindran lloc. A Catalunya, hi ha previstes dues activitats: un taller de disseny Wod-Open a Barcelona i una xerrada sota el títol "Maker, una nova filosofia d'aprenentatge a l'escola" a La Garriga.

Des de l'Oficina Tècnica us animem també a organitzar les vostres pròpies activitats i ubicar-les al mapa de la European Maker Week!

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.