Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

3DayStartup Barcelona 2016

Des del 20/05/2016 - 10:00
hasta el 22/05/2016 - 20:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
3DayStartup Barcelona 2016
3DayStartup Barcelona 2016. Fuente: 3DayStartup Barcelona. Licencia: Tots els drets reservats

Divendres 20, dissabte 21 i diumenge 22 de maig tindrà lloc la 5º Edició de 3 Day Startup Barcelona 2016, on estudiants universitaris es formaran com a emprenedors. L'objectiu de l'esdeveniment és fomentar i canalitzar l'esperit emprenedor dels estudiants universitaris. L'acte està coorganitzat per La Salle Technova Barcelona.

Durant els tres dies de durada, un grup de joves universitaris recorreran el camí necessari per crear una startup de base Big Data. Des del naixement de la idea, el desenvolupament dels primers prototips o el disseny d'un model de negoci al contacte real amb el mercat i, finalment, la presentació davant inversors i business angels. Tot això, sota l'atenta mirada i la supervisió de mentors amb experiència prèvia en el sector.
 
Divendres, els participants proposen idees per a la creació d'una 'startup', més tard es trien les millors idees. Durant el cap de setmana es treballa en els projectes per equips per poder presentar un prototip el diumenge a la tarda a inversors.
 
3 Day Startup és una iniciativa formativa que persegueix un aprenentatge real a través del learning by doing. És un esdeveniment que està destinat a estudiants universitaris i la participació és gratuïta. La primera edició es va celebrar a la Universitat de Texas i ja ha recorregut els cinc continents. Actualment s'han celebrat més de 216 edicions a Alemanya, Holanda, França, Portugal, Xile, Xina, Espanya, etc., en els quals han participat més de 8.000 estudiants. Durant aquestes edicions han sorgit un total de 90 startups, moltes de les quals han continuat fora de l'3DS, obtenint un finançament de més de 70 milions de dòlars o entrant en acceleradores i incubadores.

El procés d'inscripció estarà obert fins al 12 de maig i a mitjans de maig s'anunciaran els noms dels seleccionats.
 

Detalls del curs

Fecha: 
De Viernes, 20 Mayo, 2016 - 10:00 hasta Domingo, 22 Mayo, 2016 - 20:00
Lugar:
Universitat de La Salle
Carrer del Lluçanès, 41-43 Barcelona

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.