Trobada internacional d'Scratch 2013 al Citilab
Trobada internacional d'Scratch 2013 al Citilab.

Sota el lema “Connecting worlds”, Citilab-Cornellà acollirà del 25 al 27 de juliol la Scratch Conference 2013 Barcelona, la primera trobada internacional de la comunitat Scratch que es realitza a Europa. Educadors, investigadors, desenvolupadors i altres membres de la comunitat hi compartiran les possibilitats creatives d'aquesta eina. A més, hi participarà Michel Rescnick, responsable màxim de l’Scratch.

L'Scratch és un entorn de programació que permet dissenyar històries animades, jocs, música, art i multitud de projectes d'una manera senzilla. Creat al MIT (Massachusetts Institute of Technology) l'any 2007, promou el pensament crític i analític, desenvolupa la creativitat i la innovació. Existeix una comunitat virtual amb més de 1.400.000 membres i més 3.100.000 de projectes d'arreu del món.

Una de les principals motivacions d’aquesta conferencia és el foment de les vocacions científiques i tècniques. Serà la primera conferència internacional d'Scratch a Europa i la primera on la nova versió de l’Scratch 2.0 estarà disponible. El lema d’aquesta conferència es “Connecting worlds” en referència tant a les extensions de l’Scratch al món físic, com a la confluència de les diferents comunitats mundials d’Scratch.

La trobada està organitzada per un comité europeu amb la participació del Citilab i el suport del MIT.

Cuando

Donde

Citilab-Cornellà
Pl. Can Suris s/n
08940