Mobile. Imatge de www.santfeliu.cat
Mobile. Imatge de www.santfeliu.cat.

La Jornada mTalent: Com treure profit del mòbil per a un ús personal, professional i empresarial? Tindrà lloc el dijous 20 de novembre, de 16.00 a 19.00 hores, a la sala d'actes del Centre Cívic Les Tovalloles de Sant Feliu de Llobregat. 

La ponència central portarà per títol "Com treure profit del mòbil per a un ús personal, professional i empresarial" i anirà a càrrec de l'expert i General Manager d'Ohlalapps, Alejandro Castellano. Tractarà conceptes bàsics sobre les tecnologies mòbils, els diferents sistemes, les aplicacions, l'ús del canal mòbil per a la recerca de feina i les possibilitats de les tecnologies mòbils per a professionals i empreses:

  • Smartphone versus Tablet
  • Sistemes operatius: Android versus Apple iOS
  • Què és una aplicació mòbil? Tipologies.
  • Quan costa fer una App? És complicat fer-ne una? Botigues d'Apps
  • M-Commerce: botigues i compres en línia al mòbil
  • Sistemes de pagament amb el mòbil
  • El canal mòbil per cercar feina
  • Noves oportunitats de negoci amb el mòbil
  • Els dispositius mòbils per a ús professional

 

Entre les diferents iniciatives que incorpora el programa global de mTalent destaca la realització arreu del territori català de jornades formatives de primer contacte, com la que es realitzarà a Sant Feliu, amb les tecnologies del sector Mobile, per tal d'informar i capacitar les persones a l'atur que volen millorar el seu grau d'ocupabilitat, els emprenedors, els autònoms, els professionals i els joves sobre com aquests dispositius i aplicacions mòbils poden ajudar-los a trobar feina, a millorar la seva qualificació professional o a facilitar la reorientació de perfils professionals cap a sectors amb capacitat d'ocupació, com és el mobile, i amb la necessitat d'incorporar personal qualificat.

Aquest programa està impulsat per la Fundació Barcelona Mobile World Capital en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i la GSMA i té l'objectiu de fomentar la formació tecnològica en el sector Mobile, un dels sectors que es troba en una major fase de creixement.

L'assistència és gratuïta i cal formalitzar la inscripció omplint aquest formulari. Si voleu ampliar informació, us podeu posar en contacte amb al correu tic[arrova]santfeliu.cat o el telèfon 93 685 80 24.

Més informació

Cuando

Donde

Centre Cívic Les Tovalloles
Riera de la Salut
08980